A kuruc. Infon tényleg ennyi hülye van? Szíria vs USA kép.
ez valami félelmetes mennyi elmebeteg istenítni Aszadot meg a feleségét... Meg a kommentek te jó ég olvassátok el... nagyon gáz pedig én rendszeres olvasója vagyok a kuruc-nak, de ez most betett.
A kurucinfó alapból nyugat és Amerika ellenes.
Mindenütt fogást keres rajtuk.
Ennek ellenére mégis amerikai szervert használnak, mert az USA-nak vannak a legliberálisabb törvényei.
a kurucinfo egy ostoba kommunisták által szerkesztett oldal! nemhiába hagyják amerikában is működni!
a kurucinfo és a népszabi együtt mocskolják orbán Viktort és a fideszt, na ennyi értelme van a kurucinfonak!
ezért engedi clintonné és obama működtetni még mindig ezt az oldalt, mivel Orbán és magayrfóbiások az usabeli elvtársak!
A "Syrian Army" képen az alul középen lévő és a tőle balra látható úriember ránézésre inkább orosz, mint arab.
Nyilván turisták.
A "Syrian Rebels" képen a "Saudi" lázadó egy afgán import satyeszt hord...
Úgy látszik arrafelé dühöng a turizmus.
"ez valami félelmetes mennyi elmebeteg istenítni Aszadot meg a feleségét"
Kit istenítsenek? Orbáncot?
Na most a kormánypártiak, vagy a lázadók pontoztak le?
Itt még senki nem járt Afganisztánban? Divat-analfabéták!
Én nem olvasom a kommenteket. Ott tényleg sok a hülye.
De a képen én két dolgot szűrtem le, amire gondolom a készítő is gondolt.
1. A szíriai first lady sokkal szebb mint az amerikai. Sőt, egy nagyon csinos, ránézésre szelíd, kedves asszony.
Persze ez szubjektív vélemény, biztos vannak, akiknek a feketék jönnek be és Condolezza Rice-ról álmodoznak.
2. A szír elnök egy népvezér míg Obama egy vállalatot vezet. Szerintem ezzel sem szállhatnak sokan vitába, valószínű, hogy ezt még Obama is - négyszemközt elismerné - A kép egyébként nem valószínű, hogy mostanában készült Homszban. Asszadnak óriási volt a népszerűsége, még a szunniták egy része is kedvelte, a másik része pedig elfogadta mert nem volt jobb. Nem tudom, hogy most mit gondolnak, ha látnak jobbat, akkor csodálom az optimizmusukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!