Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mire fel kapnak a cigányok...

Mire fel kapnak a cigányok segélyt és egyáltalán pénzt?

Figyelt kérdés
nem dolgoznak és a 6 kgos fux a nykban van :S
2009. nov. 5. 14:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
kedves 15:03 én 1 szóval nem mondtam h Viktorka jobb lenne ha nem tűnt volna fel! De a zsidó is egy útálatos nép akik mindenhol ott vannak és átakarják venni a hatalmat.ezt már régebben is megjósolták
2009. nov. 5. 15:19
 22/64 anonim ***** válasza:
87%
Nem, engem ez nem zavar, hogy ők mit csinálnak, de könyörgöm, nyugdíjasok?? vasutasok?? Engem jobban zavar az, hogy nem tudok végig menni az utcán nyugodtan, hogy ne kössenek belém, jobban zavar az hogy kilopnák a szemem is, jobban zavar az, hogy dolgozhatnának de nem akarnak helyette gyerekeket gyártanak nagy üzembe, vajon miért zavarhat ez engem? Nem is tudom, talán azért mert én élek itt velük úgy látszik te csak tévében látsz dolgokat, elég szomorú. De érdkeeljen jobban téged a kisnyugdíjas meg a vasutas...
2009. nov. 5. 15:20
 23/64 anonim ***** válasza:
43%
De ha elismeritek, hogy a magyar is ilyen, akkor miért sírunk az olyan intézkedések ellen, amik ezt akadályozzák meg? Táppénz, az én környezetemben sokan arra használják, hogy plussz szabadságot vegyenek ki, akkor miért járjon nekik 70%, miért nem elég a 60%, a semmiért az is sok. Vagy 2 éves Gyes, anyám is akkor ment vissza dolgozni, amikor 2 éves voltam, mégsem lettem depressziós?
2009. nov. 5. 15:22
 24/64 anonim ***** válasza:
85%
Csak az a baj hogy ezek az intézkedések azokat is szivatják akik tényleg megbetegszenek
2009. nov. 5. 15:23
 25/64 anonim ***** válasza:
50%
Elárulom neked a cigányokkal egy szinten lévő magyarok ugyanazt csinálják.
2009. nov. 5. 15:23
 26/64 anonim ***** válasza:
44%
Igen, mint máshol is ugyan úgy, mert mindenhol vannak tróger emberek, így a magyarok közt is van ilyen.
2009. nov. 5. 15:25
 27/64 anonim ***** válasza:
44%
Valóban szívatják azokat is, ezért kéne talán az egészségügyi rendszert egy olyan biztosítói elemmel kiegészíteni, amiben a biztosító fizeti a táppénz és a kereset közti különbséget. Persze mivel profitorientált így nem fogja szórni a pénzt megnézi ki beteg valóban. De nekünk ez sem kell.
2009. nov. 5. 15:27
 28/64 A kérdező kommentje:
de sok magyar aki dolgozna azt elégeli meg h megdolgozik a pénzéért és abból levonják a sok adót amiből persze a cigányokhoz is megy
2009. nov. 5. 15:28
 29/64 anonim ***** válasza:
64%
És most is látjátok itt az élő példa, megy a vitázás, egymás majdnem kioktatása, mindenki fújja a maga igazát, ami helyett inkább összefogni kellene nem széthúzni :(
2009. nov. 5. 15:28
 30/64 anonim ***** válasza:
79%
Azért kapnak pénzt mert nincs semmijük, se munkahely, se egy lakható ház...de 2 évente gyerek az van és hát ugye azok után jár a segély meg a támogatás. Én senkinek nem adnék gyes-t, gyed-et 3 gyerek után. A magyar úgy sem szülne többet ebbe a világba. Akinek meg valamije van attól meg elakarnak venni mindent.
2009. nov. 5. 15:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!