Ha én elfogadom a dákoromán-kontinuitás elméletét, akkor magyarellenes és hazaáruló vagyok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 21:30
1/13 anonim válasza:
Nem.
Miért lennél az?
Ezzel nem követsz el hazaárulást.
A hazaárulás nem itt kezdődik.
2/13 anonim válasza:
Nem, csak hülye vagy mivel Traianus kiirtotta a dákokat, így a románok nem származhatnak tőlük, mivel ki lettek irtva aki pedig nem azt deportálták.
Szóval elég nehezen hihető, ezt csak arra találták ki,hogy ők voltak ott Erdélyben először.
4/13 anonim válasza:
Nem lennel magyarellenes, csak idiota.
6/13 anonim válasza:
nem vagy
szerintem is minden román egy nagy dákó
7/13 aer válasza:
Valoszinuleg olyan informaciok birtokaban vagy, amik egyaltalan NEM hitelesek, valaki(-k) Teged csunyan megvezettek.
8/13 A kérdező kommentje:
A magyarok elmélete még gyengébb lábakon áll, mint a románoké. Nem véletlen, hogy a világon mindenütt a román álláspontot fogadják el igazabbnak és nem a magyarokét.
2013. aug. 4. 21:08
9/13 anonim válasza:
"A román nép eredete erősen vitatott.(...) A történészek egy része (elsősorban Romániában) a románok eredetét a dákoromán folytonosság elméletével magyarázza. Más történészek ezzel szemben a románok délről történő bevándorlását vallják (bevándorlás-elmélet)"
10/13 anonim válasza:
A magyar történelmet tudatosan hamisítják kb. 1848 óta. A románt meg 1919 óta, és azért hiszik el jobban a románok hülyeségeit, mert minket nem szeretnek. Ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!