Mi az oka hogy utálják a zsidókat?
http://www.youtube.com/watch?v=GWztCioRosk
Ezt nézve már kapiskálom de falaki felvilágiasítana hogy a magyarok egy része miért ?
Mit követnek el ma magyarság ellen amiért lehet utálni őket?
16:44, erről van szó többek közt. A krumplibogarat se azért utáljuk, mert bogár...hanem mert KÁROS!!!
Perszepersze nyilván Napóleon is nácirasszistafasisztatrappistatarisznyarák volt, meg heilhitler és társai, aha aha, lózungmantrázás, szerecsenmosdatás...
Ja, és zikkhájl! :$$$
A metró tánchoz hozzászólnék.
Nekem az jött le ha magyar néptáncot lejtenél Izraelben nyilvános helyen. lelőnének mielőtt az izraeli rendőrség elkapna hogy 10 évre börtönbe zárjon.
12. vagyok
Egy másik sztori. A bátyám egy másik nagy zsidó cégnek csinált munkát, persze ott se fizették ki. 1 év múlva hIvták, hogy lenne egy munka, mondta a bátyám, hogy ok, de az előző sincs kifizetve, erre átutalták a pénzt. A pasi telefonált, hogy mikor kezdené a munkát, a bátyám mondta, hogy nem csinálja meg, mert nem biztos, hogy kifizetik, amikor az előző kisebb munkát se akarták kifizetni. A pasi tajtékozva üvöltözött, hogy a bátyám Igy csalta ki a pénzüket, a saját pénzét, amit egy éve várt. Ez egy kis sztori, ahhoz képest, hogy miket meg mernek csinálni.
24. v.!
Tudsz valami bizonyítékot mutatni, hogy valakit megbüntettek volna Izraelben táncolásért?
Egyébként ezeket hol olvasod, vagy ki mondja neked? Illetve mennyi idős vagy?
Amúgy meg az a videós táncolás nem spontán volt, hanem egy kulturális program promozása, népszerűsítése.
a "táncolós vagyok"
úgy látom megérkeztek isten ajándékai is, és úgy érzem a kérdés nem "tiszta"
én meg biztos nem fogok válaszolgatni, hiszen csak egy GOJ vagyok.
12-25. V.!
"Egy másik sztori. A bátyám egy másik nagy zsidó cégnek csinált munkát"
Honnan tudod, hogy azok voltak? Dávid csillag volt a cég logójában, vagy izraeli útlevelük volt?
Egyébként a szittya -magyar vállalkozók minden esetben kifizettek becsületesen?
Mert kapásból tudok több magát ősmagyarnak valló "nagymagyarországos" vállalkozót aki magyar nemzettársait kegyetlenül kizsákmányolja, meglopja. Főleg az építőiparban.
Ezen kéne elgondolkozni!
" Egyébként a szittya -magyar vállalkozók
minden esetben kifizettek becsületesen?
Mert kapásból tudok több magát ősmagyarnak
valló "nagymagyarországos" vállalkozót aki
magyar nemzettársait kegyetlenül
kizsákmányolja, meglopja. Főleg az
építőiparban.
Ezen kéne elgondolkozni!"
Meg azon, hogy jön ez ide ehhez a kérdéshez!
A "szittyamagyarokról" szól a kérdés? Már ez röhej, hogy a szittyamagyarozásnál többre nem futja tõled.
Ez olyan kb. mint amikor mosdatjátok a hozzád hasonlóakkal a némely bûnelkövetõket mert "há` a magyarok is lopnak". Szánalmas! :D
"Egyébként a szittya -magyar vállalkozók minden esetben kifizettek becsületesen?
Mert kapásból tudok több magát ősmagyarnak valló "nagymagyarországos" vállalkozót aki magyar nemzettársait kegyetlenül kizsákmányolja, meglopja. Főleg az építőiparban."
Ez igaz. Viszont egyetlen nácirasszistatrappistatarisznyarák "nagymagyar" se áll multicégek , bankok vagy a pénzpiac élén.
Szóval a 20 forintos csokilopást összemosni a milliárdos sikkasztással bazinagy csúsztatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!