Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi az oka hogy utálják a...

Mi az oka hogy utálják a zsidókat?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=GWztCioRosk

Ezt nézve már kapiskálom de falaki felvilágiasítana hogy a magyarok egy része miért ?

Mit követnek el ma magyarság ellen amiért lehet utálni őket?

2013. aug. 2. 14:12
1 2 3 4 5
 11/49 anonim válasza:
2013. aug. 2. 15:24
 12/49 anonim ***** válasza:
41%
Nem az átlag zsidókkal van a gond, hanem akiknek hatalmuk van. Egyébként nekem volt szerencsém párhoz. Nem utálom őket, de megértem azokat, akiket tönkretettek, hogy azok igen. Például a bátyám épItőiparban dolgozik, nyIlt titok, hogy a zsidó cégek azok, akik megtehetnék, de mégse fizetnek, emiatt volt egy időszak, hogy majdnem ráment a családi vállalkozás, mert több tIzmilliós munkát csináltunk a tulaj pedig lelépett, sok vállalkozót a sz.rban hagyva. De mondok egy példát, egy nagyon gazdag zsidó ismerősöm mindenest keresett, feladott egy hirdetést, hogy havi százért keress valakit. Jelentkeztek első nap 40-en. Elkezdett agyalni, ha ilyen sokan jelentkeztek, akkor felad még egyet havi 70-re. Röhögve fizette volna ki a százat is, ráadásul meg is dolgoztatja az embereket. Vagy a barátnőm zsidó cégnél dolgozott, mindenkinek levitték a fizetését, csak a zsidóknak nem.
2013. aug. 2. 15:35
 13/49 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem az az oka, hogy már-már túl nagy a befolyásuk, és van amit ráerõltetnének mindenkire.
2013. aug. 2. 15:46
 14/49 anonim ***** válasza:
56%
Mi az oka annak, hogy az antilopok utálják az oroszlánokat és azt kívánják, hogy bárcsak ne lennének oroszlánok?
2013. aug. 2. 16:15
 15/49 anonim ***** válasza:
13%

Rémuralom, a zsidók már az ókorban is leginkább kereskedelemmel és pénzügyekkel foglalkoztak, elég csak utánanézned, hogy a Római Birodalomban általában milyen szerepet töltöttek be.

Szóval hiába művelhettek volna földet, a 90%-uk akkor is kereskedelemmel és bankárkodással foglalkozott volna.

2013. aug. 2. 16:19
 16/49 anonim ***** válasza:
18%
2013. aug. 2. 16:24
 17/49 anonim ***** válasza:
minden ittvan
2013. aug. 2. 16:25
 18/49 anonim ***** válasza:
0%

3-as válaszoló vagyok.

mi lenne ha te és pár barátod ki mennétek izraelbe, és a vonaton, vagy metrón előadnátok egy magyar néptáncot ???

Na Mi lenne ?

[link]

2013. aug. 2. 16:42
 19/49 anonim ***** válasza:
18%

Bonaparte Napóleon a következőket mondta a zsidókról:

"Sáskák és hernyók a zsidók, s felfalják Franciaországot."

„Mózes óta uzsorás és szipolyozó népként egyesültek a zsidók. (...) El kell őket teljesen tiltani a kereskedelemtől, amiképpen iparától megfosztják az aranyművest, aki talmi aranyat dolgoz fel."

„Zsidóktól is kaptam csapatokat lengyelországi hadjáratomhoz, de ők fizetséget kértek. Csakhamar rá kellett jönnöm, legfeljebb arra jók, hogy használt ruhát áruljanak..."

„Törvénykezni kell mindenhol, ahol az általános nyugalom veszélyben van. A kormány nem nézheti közömbösen, ahogy ez az alávaló népség megszállja Franciaország minden provinciáját. A zsidókkal sajátságos népként kell bánnunk. Államot alkotnak az államban. Elriasztó a francia nemzet számára a legalantasabbak uralma alatt végezni. A zsidók a modern kor rablómesterei, az emberiség dögkeselyűi... Politikai, nem pedig emberi igazságot kell velük szemben érvényesíteni. Ők nem valódi polgárok."

„A zsidók Mózes óta gyakorolják az uzsorát és elnyomják a többieket. Ha a keresztények ritkán uzsorások voltak, kegyvesztetté váltak. Száműznünk kell a zsidókat a kereskedelemből, mert visszaélnek vele. A zsidó gonoszság nem az egyes emberekből fakad, hanem ennek a népnek az alapvető természetéből."

(Napóleon visszaemlékezéseiből, illetve az Államtanács előtt elmondott, 1806. április 30-ai és május 7-ei beszédeiből)

„Semmi megvetendőbb dolgot nem tehetsz, mint ha befogadod a zsidókat magadhoz. Elhatároztam, hogy megjavítom a zsidókat, de nem akarok többet belőlük a királyságomban. Valójában mindent megtettem, hogy bebizonyítsam a világ legaljasabb nemzete iránti megvetésemet." (Levél testvéréhez, Jérőme-hoz, Westfália királyához, 1808. március 6.)

(1) Minden nagy és kis zsidó, aki utazó kereskedelemmel foglalkozik, engedélyét minden évben megújíttatni tartozik.

(2) A csekkek és egyéb kötelezvények csak akkor válthatók be. ha a zsidó bizonyítani tudja, hogy csalás nélkül jutott a pénzhez. (1808. március 17-ei rendelet, Code Napóleon)

2013. aug. 2. 16:44
 20/49 anonim ***** válasza:
94%

19. v.!

Amikor a dél-amerikai zenészek játszanak a metróban az nem zavar?

Ja, hogy ott nem lehet egy jót izraelitátzni-izraelezni.....

2013. aug. 2. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!