Európában faji és vallási diszkrimináció van?
Ahogy elnézem , igen előnyös hogyha az ember nem európai eredetű és nem keresztény.Miért?
Ez a pozitív diszkrimináció a nem keresztények és a nem európaiak fele vagy negatív diszkrimináció feléjük?
Én úgy érzem nincs egyenlőség.
Kérdező sötét vagy, mint az éjszaka, és baromi nagy hülyeségekben hiszel.
Egyrészt, ha az angol zászló tilos lenne itt, akkor k.rva nagy bajban van a rendőrparancsnok, mert nálunk a rendőrség előtt kint lobog, a település zászlajával együtt.
Nagy-Britanniában mellesleg a bűnözés a 2000-es évek eleje óta csökken, pedig a bevándorlás rekordot dönt... na akkor hogy van ez?
Én most jelenleg munkanélküli vagyok, kéthetente járok be a Jobcentrebe, és eddig egy feketét (na jó, az egyik hivatalnok az volt) vagy bevándorlót nem láttam, a tanácsadóm szerint az egész rájuk bízott régióban én vagyok az egyetlen bevándorló, aki éppen segélyt vesz igénybe. Nyilván Londonban, vagy mondjuk Manchesterben azért többen vannak.
Keresztény én sem vagyok, és ezt általában ki is szoktam nyilvánítani, amikor kérdezik (sok helyen, hivatalos papíron van ilyen rovat) de emiatt előnyöm eddig nem származott.
Ahol lakom tele van minden kelet-európaiakkal, indiaiakkal, pakisztániakkal, mégis a legsúlyosabb bűncselekmény az egész térségben általában az éjszakai ittas kurjongatás, mert az zavarja a nyuggereket.
Az egyik volt munkatársamnak nagyon arab feje van (ő is magyar) és már a reptéren mindig kiállítják a sorból (véletlenszerűen) illetve a rendőrök mindig igazoltatják, ha este meglátják az utcán. Szóval pozitív megkülönböztetés a lóf.szt, csak a Kuruc írja a sok baromságot a neten, mert tudja, hogy a gyűlölködés növeli az olvasottságot, a sok hülye hasonló gondolkodású külföldi még bólogat is rá.
Minden fekete vagy muszlim bűnözőre találsz épp elég fehéret, hogy ne hidd el, amit a gyerekes hülyék mondanak, akik mániákusan ragaszkodnak a színképelemzéshez.
52. A rendőrök nem egyenlő a kormánnyal.
A brit rendőröknek is biztos bemutatkoztak már az arabok ahogy a Magyarországon élő problémás kisebbség.
Rutinból őket vizsgálják meg ami teljesen érthető.
Én sötét vagyok?
Na majd Európa milyen sötét lesz néhány évtized múlva , majd meglátod ha élsz addig.
Ha ezekre e gettókra nézek vagy ezekre a becsomagolt nőkre akkor nem látok mást csak sötétséget.
Ez a multikulturalizmus a történelem során hosszú távon soha nem vezetett jóra, mindig valami balhé lett a vége a magyar történelem az élő példa rá.
És? Attól még hogy a rendőr nem az állam, attól még az létező diszkrimináció. Eddig szó nem volt arról, hogy csak állami diszkriminációról beszélünk.
Jah, a multikulturalizmus leigázza a világot, persze, a hülyéknek is hinni kell valamiben.
Európában a Római Birodalom hajnala óta hemzsegnek a többnemzetiségű államalakulatok, a nagy birodalmak mind több nemzetnek adtak otthont (pl.: Magyar Királyság) és némelyik ország már egy évezredet létezik úgy, hogy iszonyatos mennyiségű kisebb-nagyobb népcsoportot befogadott, integrált. A Kiskunság sem növényfajról kapta a nevét, hanem egy népcsoportról.
Erre itt vannak az eszelősök a XXI. század hajnalán, akik komolyan azt várják, hogy elhiggye az épelméjűbb fele a világnak, hogy a kontinensen több ezer éve jelen lévő multikulti majd pont a következő néhány évtizedben lerombol mindent.
Bezzeg az etnikailag homogén nacionalizmus hemzseg a sikertörténetektől... vagyis pont hogy nem...
Akkor áruld el hogy Svédországban miét ugrott meg a nemi erőszakok száma oly mértékben hogy Európában a legmagasabb lett.Amikor egy olyan országról beszélünk ahol a multikulti előtt nem volt bűnözés.
Ezt mivel magyarázod?
Talán rossz az oktatás Svédországban?
Menj és neveled meg az eltérő kultúrájú bevándorlóidat és tanítsd meg velük hogy azok nem prostituáltak akik nincsenek becsomagolva.
Vagy mivel magyarázod a nagymértékű antiszemita fenyegetéseket amik oly súlyosan hogy a zsidók elköltöztek Malmö városából.
Nem tagadom hogy nem volt eddig multikulti de ami ma megy az nem előnyös hanem már nagyon káros.
A keresztény Európa fennállása óta ez lesz a legsúlyosabb válság.
Ilyen képek jutnak eszembe.
Az egyikük akár a te unokád is lehet.
Nekem egyedül az iszlám hódításmániájával van bajom.
Fogalmatok sincs mik lesznek ennek a következményei.
Ha elegen lesznek akkor törvényes és demokratikus úton megválasztanak egy iszlám hitű vezetőt , vezetőket és akkor vége mindennek.Ez a vezető majd bevezeti a sariát és egyéb szörnyű következménye lesz.
Látom semmit nem sikerült megérteni abból, amit olvastam.
Az meg egyszerűen gyönyörű, hogy rajzokkal érvelsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!