Európában faji és vallási diszkrimináció van?
Ahogy elnézem , igen előnyös hogyha az ember nem európai eredetű és nem keresztény.Miért?
Ez a pozitív diszkrimináció a nem keresztények és a nem európaiak fele vagy negatív diszkrimináció feléjük?
Én úgy érzem nincs egyenlőség.
"neked tényleg nincs itt keresnivalód. remélem megkapod az állampolgárságod, bár gondolom nem kell hozzá 2 diploma, bármilyen jöttmentet befogadnak hisz a te fajtád. gyerekeid helyébe sem lennék, szép jövő vár rájuk. de amit mondtam megmondtam remélem a bőrödön tapasztalod meg védenceid igazi arcát ezt szívből kívánom.
ui.: nem vagyok jobbikos nem vagyok hajlandó szavazni járni amíg az ország 2/3 olyan zokni mint te. nincs értelme."
Mi az hogy megtapasztalom? Ez előítélet! Én egyén alapján döntöm el, hogy jó vagy rossz, nem pedig faji vagy bőrszín alapján, mint ahogyan te. A munkahelyemen vannak britek, feketék, kelet európaiak, muszlimok. Minden ember más szemszögből lát egy bizonyos problémát, ami mindenképpen jó. A gond az elősködő bevándorlókkal van, bőrszintől függetlenül.
Na most te is kimondtad."Élősködő bevándorló"
Mert abból bizony igen sok van.
Azt nem értem hogy ezeket miért nem toloncolják haza.
"Ő már nem egy európai városban él , amíg ő nem fogja megtapasztalni a dolgokat addig nem fogja érteni."
Nem európai város? Na ne röhögtess már! Mit tapasztalok meg? Itt vagyok már jó ideje, soha semmilyen atrocitásom nem volt egyik nemzet, vallás képviselőjével sem, ahogyan otthon a cigányokkal sem. Egyszerűen én az élni és élni hagyni elvet követem. Ők nem bántanak engem én nem bántom őket. Ennyi. Nem kellene állandóan a rasszista, kirekesztő dumát nyomni és akkor ti is látnátok, hogy igenis lehet együtt élni másokkal. Az állandó gyülölködés csak gyülölködést szül.
"Na most te is kimondtad."Élősködő bevándorló"
Mert abból bizony igen sok van.
Azt nem értem hogy ezeket miért nem toloncolják haza."
Igen kimondtam, sok van belőle, de én nem bélyegzek meg egy faji vagy vallási csoportot sem. Aki élösködik, azt fajra, nemre, vallásra tekintet nélkül haza kellene küldeni! De ti azonban mindenki haza akartok, aki kicsit más mint ti. Na ez a nagy baj. Ahogyan ezt meg akarjátok oldani.
Ez nem rasszizmus , csupán védekezés.Meg kell védenünk a kultúránkat és az intenditánsunkat.
Ez a rasszizmus:
Tévedsz , kedves brit barátom.
Soha eszembe nem jutott a kínaiakat ,japánokat , egyéb ázsiaiakat hazaküldeni.
Ugyanis ők békések , a buddhizmus és a hinduizmus a béka vallása.
És ők segítenek építeni Európát , nem teszik tönkre, jó a munkamoráljuk és a mentalitásuk.
Egy kínai , ázsiai negyedbe be merek menni minden félelem nélkül na de egy fekete vagy muszlim gettóba....
Örülj ha kijössz onnan élve.
De az iszlám az erőszak és a káosz , pusztítás vallása
"A gond az elősködő bevándorlókkal van, bőrszintől függetlenül."
"Aki élösködik, azt fajra, nemre, vallásra tekintet nélkül haza kellene küldeni!"
én még egyet szeretnék kérdezni aztán nem kívánom a "számat jártatni" a semmiért. de erre kérlek isten látja lelkedet őszintén válaszolj. én nem ott élek a hírekből informálódom csak.
a kérdés: milyen arányban vannak a fekete, muszlim egyéb "élősködők", és a fehér "élősködők"?
"a kérdés: milyen arányban vannak a fekete, muszlim egyéb "élősködők", és a fehér "élősködők"?"
Pontos arányokat nem tudok, viszont mivel itt elég nagy a szociális háló, sok mindenki igénybe veszi és a nagyobb városokban nagyjából egyenlő mértékben veszik igénybe, viszont kisvárosokban, vidéken az angolok. Nem rég volt egy cikk, melyből kiderült, hogy a segélyezettek 80%-a fehér brit volt, elsősorban a képzetlen rétegből, akik gyereket szülnek, otthon maradnak, mert majdnem annyit megkap segélyt, mint a 8 órás minimálbér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!