Európában faji és vallási diszkrimináció van?
Ahogy elnézem , igen előnyös hogyha az ember nem európai eredetű és nem keresztény.Miért?
Ez a pozitív diszkrimináció a nem keresztények és a nem európaiak fele vagy negatív diszkrimináció feléjük?
Én úgy érzem nincs egyenlőség.
Ezt valóban jól látod.
Az európai civilizáció a fenenagy liberalizmussal feladta önmagát.Mindent díjaz ami "más" és mindent büntet ami olyan mint "mi".Ez előbb utóbb mindenképpen önmegsemmisüléshez fog vezetni.
100 éven belül 2 részre fog bomlani Európa.Egy nyugati iszlám kalifátusra és egy keleti cigánygettóra. Ehhez kétség sem fér.
A libsik ha tehetnék szívük szerint már most hoznának olyan törvényeket amelyek megszüntetnék a fehér emberek törvényes védelmét és szabad prédává tehetné őket az idegen áradat gyűlöletének.
na tessék a teljesen tökéletes példa!
hazafi hozzászóló normális ember:
"Na már unom ezt, hogy csak beszélünk erről, nem csinálunk már valamit ez ellen?"
következő hozzászóló:
saját hazáját és lakóit gyűlölő balliberális eszméjű ember:
"Liberalizmus nélkül még mindig abszolutista uralkodók lennének mindenhol..."
meg mutatta magát a tökéletes példa miért nem lehet előrelépni ezen a problémán. sajnos vannak a társadalmunkba bomlasztó egyedek, akik a pusztulás útjára kívánják saját társadalmukat terelni. sajnos amíg ilyen emberek vannak nem lehet semmit se csinálni.
többet nem is írok aki érti ennyiből is tudja mire gondolok, aki nem érti az pedig soha az életbe nem fogja felfogni. pontozzatok le nyugodtan de attól még így van.
Miről beszélsz kérdező! Semmilyen általad említett dolog itt, Angliában nincsen! Vannak szélsőséges muzulmán aktivisták, de őket még más muzulmánok is elítélik! Másfelöl pedig a kisebbségeknek igenis meg kell védeni a jogait, mert a hozzád hasonlók belekötnek még az élő fába is. Ez nem diszkrimináció egyik irányban sem. Nagyon sok elvakult gondolkodású, egy kalap alá vesz mindenkit és mind fajilag, mind vallásilag megbélyegzitek őket. A magyarok egy részének még nagyon sokat kell tanulniuk elfogadásból. Nagyon rossz és elítélendő az a gondolkodás, mármint csak a fehér és a keresztény faj az igazi. Ez a fajta gondolkodás vezetett már egyszer egy nagyon rossz dologhoz a történelemben. Nem kellene újra átélni ezt.
"Én úgy érzem nincs egyenlőség." - Pedig teljes egyenlőség van. Ha te ezt nem úgy érzed, akkor valamit rosszul érzékelsz a világból, ami már a kérdésedből is látszik.
Kedves , 15.Van tapasztalatom brit emberekkel én sem hittem nekik de utánanéztem és már hiszek.Ők mondták ezeket a dolgokat és kis utánanézéssel rájöttem hogy igazak.
Nem hiszem hogy helyes dolog illegálisan saria jogrendszert bevezetni egy városrészbe vagy egy utcába.Mert ott megtörtént ez.
A kisebbségeknek vannak jogaik , igen viszont kötelezettségük is az egyik az lenne hogy tiszteljék a befogadó nemzet vallását, lakót is kultúráját.
Igenis felháborító hogy burkában meg egyéb lepedőkben mászkálnak Európa utcáin miközben a keresztény jelképek viselése tiltott.
Londont ki is húzhatod az európai városok közül.
Felőlem lehet a bevándorlónak saját kultúrája de tartsa a 4 fal között.
A faji diszkrimináció pedig létező dolog ezt te is tudod.
Emellett , felháborítónak tartom hogy hogy az őslakók alkalmazkodnak a vendégekhez , miközben ennek fordítva kellene lennie.
London közbiztonsága meg lassan rosszabb mint a 8. kerületé.
"Nem hiszem hogy helyes dolog illegálisan saria jogrendszert bevezetni egy városrészbe vagy egy utcába.Mert ott megtörtént ez. "
Itt élek Londonban, tudok ezekről a dolgokról, a bulvársajtó és néhány radikális párt hergeli csak a népet. Manapság már ilyen esetek nem igen vannak, mert az a csoport, aki ezeket csinálta, az be van tiltva és sokan közülük, már nem is Angliában élnek, mert ki lettek toloncolva.
"Igenis felháborító hogy burkában meg egyéb lepedőkben mászkálnak Európa utcáin"
Miért felháborító? Téged ez miben gátol meg? Nekik ez a kultúrájuk része, engem nem bántanak és sem zaklatom őket!
Nem az a baj hogy abban járnak , hanem az amit a burka , hajib , csador jelképez.A nők semmibevétele, elnyomása , tárgyként kezelése.
Majd meglátod milyen lesz Nagy Britannia 30 év múlva.A becsomagolt nőkön kívül , savval lelocsolt kislányok csak azért mert iskolába járnak és azt a nőknek nem lenne szabad , állandó bombamerényletek , robbantgatások , keresztény, fehér népesség terrorban tartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!