Európában faji és vallási diszkrimináció van?
Ahogy elnézem , igen előnyös hogyha az ember nem európai eredetű és nem keresztény.Miért?
Ez a pozitív diszkrimináció a nem keresztények és a nem európaiak fele vagy negatív diszkrimináció feléjük?
Én úgy érzem nincs egyenlőség.
2.
-A diszkriminációt úgy értem hogy az Egyesült Királyságban tilos az angol (nem a brit) zászló használata mivel kereszt van rajta.
-Szintén az Egyesült Királyságban ,szintén a keresztényeknek tilos bármi negatívat mondani más vallásokról ha ezt teszik büntetést kapnak.
Viszont más vallásúak nyugodtan szitkozódhatnak és átkozódhatnak.
Ez bizony vallási diszkrimináció.
Az európai eredet diszkriminálását főként bírósági tárgyalásokon lehet észrevenni.
Személy szerint , ezzel a svéd videóval értek egyet.
http://www.youtube.com/watch?v=AYavOiI-8uY
A svéd demokrata párt készítette.
van ilyen csak nem így.
valakit már megint beetettek...
8.
Nem vagyok szélsőjobbos de bárhogy nézem ami itt folyik az nem egyenlőség!
Ez diszkrimináció és rasszizmus.Demokratikus államokban ez tűrhetetlen!
igazad van kérdező. ne hallgass a gyűlöletkeltőknek. itt is sok a liberális a válaszokat nézve. náluk szörnyűbb nincs. mint amikor vak az ember.
egyébként hogy válaszoljak is, igen mint írták a túlzott liberalizmus miatt van ez így mert nagyon is így van. de erre sajnos még rácseszünk nagyon keményen. lásd london egyre rosszabb a helyzet. vagy mint volt franciaország. kanada mint halottátok észbe kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!