Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? Valaki azzal tölti az idejét, hogy számonkérjen egy köztársasági elnököt, hogy pontosan fogalmazott egy Holokauszt-megemlékezésen?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 1. 08:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Sőt, az orientációdat is tisztán látom, az pedig szélsőjobb.

Egy jobbközépről származó köztársasági elnök bevédée mióta szélsőjobb ? Csak mert a szélsőjobb utálja a "zsideszt"..

Külföldön élsz esetleg és azért nem van, hogy ennyire nem vagy képben ?

Ahhoz gratulálok, hogy ebből a témából meg Áderből valaki levezeti, hogy a szélsőjobb csinálja, mert az tényleg be van kattanva !

Dehát vannak, akiknek mindenki az, aki nem szélsőbalos vagy liberális.

2012. szept. 6. 18:39
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

A kérdésre meg nyilván azért nem válaszolt senki, mert szinte elsőre jött két szélsőbalos és elvitte jobboldalir fikázó irányba, ki írna be egy oylan helyre, ahol egy kérdezőt lerasszistáznak ?

Mondjuk az tényleg beteg, hogy valaki Ádert és a Fideszt a szélsőjobbhoz köti.

2012. szept. 6. 18:42
 23/29 Shai-Hulud ***** válasza:
0%

Na ez már a szokásos mellébeszélés.......

Ez mióta szélsőjobb, meg az miért is jobbik, és egyébként is....

:-DDD

OK. Grat!

2012. szept. 6. 18:42
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Bakker. Már jelentettétek is a kérdést, csak nem törölte a moderátor. ( Mivel hazugsággal dobálóztok.)

Azért ehhez pofa kell, hogy valaki képmutatóan rasszistázzon, meg a kérdést is jelentgesse, aztán ha felháborodnak rajta, még abból is azt hozza ki, hogy a másik fél és a kérdés biztosan "rejtett módon" rasszista.

2012. szept. 6. 18:48
 25/29 Shai-Hulud ***** válasza:
45%

1. NE FENYEGESS!!!

2. Szó sem volt nácizásról olvasd vissza, EGYETLEN EGYSZER SEM mondtam ilyet.

3. Továbbra is fenntartom, hogy hozzászólásid tartalma, hangvétele, nézőpontja alapján szélsőjobbos beállítottságú vagy.

4. Mielőtt ebbe is belekötsz, MOST SEM náciztalak le.

5. Baromira tele van a hócipőm azzal, hogy téged TÉNYLEG semmi nem gondolkoztat el. Kiválóan igazoltad, hogy TÉNYLEG nem érdemes eszmecserét nyitni, mert ez NEM az eszmék cseréjéről szó.

6. Ebből kifolyólag válaszolgass tovább nyugodtan önmagadnak.

Na pá.

2012. szept. 6. 18:49
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Na idefigyelj : még egyszer leírom, hátha megérted.

Feltettem egy NORMÁLIS kérdést, mert erősnek és indokolatalannak tartom mind a gesztust tekintve, mind a tartalmát tekintve, hogy Frank Tibor, mint civil állampolgár egyetlen mondat miatt számonkérő hangvétel levelet írt egy köztársasági elnöknek .

Ráadásul úgy, hogy Áder pont hogy nem egy gesztust tett már a beiktatása óta annak érdekében, hogy oldódjanak a holokauszt és a zsidóság körüli problémák .

Ha egy magyar állampolgár írna mondjuk a szlovák köztársasági elnöknek számonkérő levelet, valószínűleg magasan kapná az ívet tőlük is, meg tőlünk, magyaroktól is.

Ezen a 3 levelen el lehetet volna vitázni, de ugye te és zoltán jöttetek és rögtön megállapítottátok, hogy ez biztos hátsószándékkal íródott és nyilván a zsidóság ellenében, hát mi másért. Nem baj, hogy maga a kérdés sem erről szólt, de ti azért ügyesen, "előítéletektől mentesen", mindenféle hátsószándék és aberráció nélkül ezt meg tudjátok állapítani.

A kérdésre ezen túlmenően meg az azóta hozzád intézett kérdések közül egyre sem tudtál vagy akartál egyébként válaszolni.

Azt nem tudom, miért is lenne szélsőjobbos valaki, azért mert beírja zoltánról, hogy "sajátosan" gondolkodik, de te ezt is ügyesen, előítéleteidtől mentesen megállapítod, látnoki képességeid birtokában.

Azt sem tudom, én pontosan miért vagyok szélsőjobbos,hisz megfogalmazni sem tudod, de a "rasszista, zs--dózó, szélsőjobbos" címkéket bárkire RÖGTÖN ráaggatod.

Nem, nem vagyok szélsőjobbos -akik egyébként Ádert is köztudottan utálják -, de azt sem tudom, számodra a fogalom mit jelenthet, hisz eddig még semmire nem válaszoltál politikai vagy történelmi érvekkel, csak "zs--dóztál" meg szélsőjobboztál.

Még egyszer elmondom azt is , hogy remélem, előbb-utóbb lesz olyan törvényünk, ami bünteti azokat is ,akik lezs--dóznak mindenkit, meg azokat is , akik lenáciznak.

Össz-vissz 6 éve fórumozom a neten több helyen, eddig kb. 3-4 alkalommal hoztak ki a béketrésemből, de őszintén szólva nagyon, de nagyon, de nagyon unom már, hogy egyeseknek semmi se szent, és ha úgy tartja kedvük , bárkinek bármilyen mondatába belemagyarázzák , hogy rasszista, náci, zsidó vagy épp zsidóutáló, vagy azért mert korlátoltak vagy azért mert szeretnek szívózni.

Na pá neked is.

2012. szept. 7. 18:45
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Jah, hogy hol és mikor fenyegettelek volna, az számomra azóta is rejtély.

Dehát aki olyan érvek alapján kategorizálja a szélsőjobbot vagy a zsidóságra vonatkozó kérdéseket a fejében, mint te, attól nem lep meg.

2012. szept. 7. 18:56
 28/29 anonim ***** válasza:

Igen, ő legalább nem egy jobbikos náci.

Ez csak titeket rasszistákat zavar.

2012. szept. 24. 19:26
 29/29 anonim ***** válasza:

eddig nem találkoztam sem Ádernek ezzel a mondatával, sem ez erre érkezett levéllel, de így elolvasva azt kell mondanom, hogy teljesen igaza van ennek a Frank Tibornak, hogy erre a mondatra rákérdez, hogy ez igenis "hogy is volt?", és teszi mindezt teljesen normális, udvarias stílusban.

Egy nagyon lényeges pontra mutatott rá, amit nem lehet megkerülni, és amit rendszeresen megpróbálnak elsunyulni - hogy nálunk nem a németek gyűjtötték össze és deportálták a zsidókat, hanem teljes egészében a magyarok (ráadásul nem is a nyilasok, hanem még Horthy alatt). Ez pedig amikor a saját történelmünkkel kéne (most már) szembenézni, akkor megkerülhetetlen - főleg mostanában, amikor Horthy meg Nyírő kapcsán annyira előtérbe került újra politikai célzatból az adott korszak maszatolása, újraírása.

És egy magyar köztársasági elnök részéről az ebben való részvételnek még a lehetőségét is kell zárni, a magyar köztársasági elnök ebben a témában nem fogalmazhat homályosan, nem erősítheti ezeket a mítoszgyártásokat.

2012. okt. 3. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!