Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki lecsuknak mondjuk 40 évre...

Aki lecsuknak mondjuk 40 évre börtönre vagy esetleg többre és ki is engedik majd, annak lehet már normális élete azután?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Akit negyven évre csuknak le, annak általában előtte sem volt normális élete...
2012. márc. 18. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, de természetesen nem attól lesz normális élete, hogy börtönben ült 40 évet. Én alapból abban hiszek, hogy bárkiből lehetne jó ember, csak éppen az élettartalma nem elég hosszú ahhoz, hogy megváltozzon.
2012. márc. 18. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Válaszom: ki a fszt érdekel? Már bocsánat.

Akinek átvágta a torkát, annak lesz normális élete? Ennyi.

Tolvajokat nem szokás ilyen hosszú időre lecsukni. Maximum egy politikust lehetne, ha a milliárdokat nézzük, amiket elcsöpögtet a tárcájába, de mivel ők általában puszi pajtásai a bíróságnak meg a rendőrségnek is, így ők nincsenek veszélyben.

Itthon ember ölés tekintetében relatíve egész hülye az igazságrendszer. Van hogy csak 10-20 évet kap érte. Általában a többszörös, különösen kegyetlenek kapnak életfogytiglant.

Kis illusztráció: http://www.youtube.com/watch?v=6tlLm2UbOH8&feature=related

Én mondjuk lecsuknám minimum 15-25 évre azt is, aki megpróbál megölni valakit. Volt az az eset, mikor a cigányok fényes nappal le akartak szúrni egy diákot Pesten, de az kiverekedte magát, és beszaladt egy épületbe. Ott tök lightosan, 3-7 éveket kaptak, ráadásul nem is mindenki a csapatból, csak úgy 7en. Pedig mindannyian ugyanúgy benne voltak a buliban, és ha tehetik, megölik. Ez az én szememben felér egy gyilkosságal, pont mint a Különvélemény c. filmben.

2012. márc. 18. 20:47
 4/6 A kérdező kommentje:
ÉS az miért van ,hogy amikor gyilkolnak , látszik rajtuk hogy "élvezik" de mikor a bíróságon vannak kamerák elött meg sírnak és próbálnak bocsánatért könyörögni ?
2012. márc. 18. 21:02
 5/6 anonim válasza:
ha csak egy kicsit józanul gondolkodsz rájössz, hogy nem lehet. 30-40 év iszonyú hosszú idő bezárva.ha ennyit kapott nagy rá az esély, hogy előtte se volt a fazon százas, és valószínűleg a börtönben sem sokat javult. de ami igazán megterhelő lehet számára az a változás. a börtönben megvolt a maga kis élete, szabályok, nem volt gondja úgymond semmire, hiszen volt hol aludni, kaja stb. mikor kikerül onnan semmije sem lesz. és nem nagyon tud majd mihez kezdeni. fel kell fognia azt a hihetetlen mértékű változást is neki, ami a világban történt. a börtön egy viszonylag elszigetelt hely, de közben mennyit változik a világ. valakit lecsuktak a 70-es 80-as évekbe, és most szabadulna, hát iszonyú sokk. szerintem egyébként ritkán fordul elő ilyen.
2012. máj. 6. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Az Investigation Discovery-n volt egy műsor, a Leggonoszabbak vagy valami ilyesmi volt a címe. Pszichopata gyilkosokról volt benne szó és abban volt róla szó, hogy egy idő után akár még ők is megváltozhatnak. Szóval szerintem simán megváltozhatnak.
2012. máj. 6. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!