A normális ember úgy látja hogy elmegy az országból, mert nincs jövője. De hova érdemes?
"A normális ember úgy látja hogy elmegy az országból, mert nincs jövője."
Ki szerint?
"A normális ember úgy látja hogy elmegy az országból, mert nincs jövője."
A normális ember nem nézi le azt aki kimegy és azt se aki marad, mert jól tudja hogy mindkettőnek jó oka van rá.
"De hova érdemes?"
Itt megtudhatod:
Apám akkor született mikor itt minden rommá volt lőve, szegénység volt, éhezés.
Persze kényelmes lett volna lelépni.
Akarsz beszélgetni nehéz sorsokról?
Neked mi olyan nehéz?
Normális ember először körülnéz (ha eddig nem tette), elgondolkodik, hogy mitől nincs jövője (miért csak most?), kitalálja, hogyan lenne jövője (ejnye, már rég meg kellett volna tenni), azután fogja magát is nekiáll megteremteni (mi az, nincs ötlet, hogyan kell csinálni? - semmi spanyolviasz, körbe kell nézni).
A többi vagy rinyál, vagy menekül.
Én is elmennék szívesen, de még tanulok, és addig meg itt kell maradnom még. Amúgy meg sok helyre el tudnék menni, de valami olyanra, ahol angolul beszélnek. Négy ország is eszembe jutott, ahol szívesen élnék: USA, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland.
Szerintem egyik se szar ország.
Igazatok van nem jól fogalmaztam.Sok ember úgy látja hogy elmegy az országból, mert nincs jövője. De hova érdemes? Valóban így helyesebb a kérdés!50 éves elmúltam ,három szakmám van,de munkát nem kapok. Te aki a negyedik választ adtad aki a határátlépős linket írtad ( gondolom nem a te eseted van leírva ),szóval nagyon eltér a véleményem !!!!
8 éve alkalmi munka ,jövőkép = O .És te aki azt írtad a fater akkor született amikor ..... ( ne felejtsd elmúltam 50 ) kérlek te inkább ne írj.És abban is igazatok van előbb Magyarországon kell a lehetőséget keresni ( Az utóbbi néhány évet ezzel töltöttem ). Az utolsó válaszolónak üzenem, még tanulj " amíg lehet " utána válaszd a számodra a legjobbat .Kérek mindenkit olvassátok vissza az eddig nekem írt válaszokat .Azt kérem "ha lehet " csak okos és pozitív válaszokat írjatok . Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!