Ki az az elborult agyú aki megszüntetné a sajtószabadságot? Normális ez az ember?
" a sajtószabadság terén Oroszországgal és Fehéroroszországgal kerülünk egy csoportba"
khm és már a külöldi sajtóban is döbbenettel írnak Mo-ról!
"Ki az az elborult agyú aki megszüntetné a sajtószabadságot?"
"MÉDIATÖRVÉNY?!"
A médiatörvény az egy személy lenne? Amúgy szerintem tudod a választ és csak azért tetted fel ezt a kérdést, hogy csináld itt a fesztivált, de ezzel csak magadat égeted!
ha ha én jót röhögök mikor vitatkoznak velem, amúgy úgy sem ismersz :)
De most komolyan? 2010-ben ekkorát visszafejlődni??
Ird le pontosan, hogy mi nem tetszik a médiatörvényből? Melyik az a pont, paragrafus, ami böki a csőrödet?
Az az igazság, hogy szerintem olvasol összevissza (ami nem baj), aztán szépen bekajálod amit mások ilyen-olyan célból leírnak.
A médiatörvénnyel kapcsolatban minden nap feltesznek ezen az oldalon kb. 15 kérdést. Minek kell még erről írogatni? Nekem kicsit unalamas az egész...
Amúgy nagyon jól tudod, hogy a Fidesz találta ki és ezeti be a médiatörvényt, szóval nem értem, hogy mit kérdezed úgy, mintha nem tudnál semmiről. -.-'
És az, hogy 2010-et írunk, még nem jelent semmit. A Római Birodalomnak is 476-ot írtak, mégis megszűnt.
Azért nem lesz rendíthetetlen valami, mert olyan évszámot írnak, amilyet.
1. Azt kérdezek, amit akarok. Most ez a téma, ez az újdonság, az ismeretlen, amitől tartunk.
2. Az idő számít. Ha kifejlesztem a színes TV-t, nem térek vissza a fekete-fehérre. Ha van elektromos áram, akkor nem fogok kis lampionkával járkálni este a lakásban.
Egyszóval ez most egy nagy visszafejlődés!
Jogunk lenne minden forráshoz, nézőponthoz!
"khm és már a külöldi sajtóban is döbbenettel írnak Mo-ról!"
Kár, hogy a külföldi sajtó nem volt itt 56-ban! Akkor talán most nem kéne a demokrácián sopánkodni!
'56 volt, kész, nem tudjuk átalakítani!
A jelent viszont igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!