Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki az az elborult agyú aki...

Ki az az elborult agyú aki megszüntetné a sajtószabadságot? Normális ez az ember?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 10:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
A krédésedre válaszolva pedig, hasonlót mondanék, mint a 84-es! Te is többféle forrásból olvasol, de átveszed a szólamokat! Így hiába van sajtószabadság, ha nem vagy képes önállóan ítélni! A másik pedig, hogy ez így kivitelezhetetlen, mivel az internetes hírportáloknak csak át kell vonulniuk egy külföldi szerverre és máris meg van lőve az egész! Mondjuk az valóban elég gáz, hogy idáig jutottunk, remélem 2014-ben leváltják ezt a bandát és végre valami új, még tiszta párt jön!
2010. dec. 27. 10:38
 12/20 anonim ***** válasza:

"'56 volt, kész, nem tudjuk átalakítani!"

Hmm hát ha így fogod fel, akkor a törvényt sem fogod tudni, mivel nem te vagy kormányon! -.- De azt hiszem a további válaszolgatás értelmetlen, mivel ez nem kérdés, csupán a saját hangodat szeretnéd visszahallani!

2010. dec. 27. 10:39
 13/20 anonim ***** válasza:

"Ha kifejlesztem a színes TV-t, nem térek vissza a fekete-fehérre. Ha van elektromos áram, akkor nem fogok kis lampionkával járkálni este a lakásban."

Te itt technológiáról beszélsz és nem emberekről és gondolkodásmódokról. A gondolkodásmódokban van különbség, de nem lehet őket fejlődési skálán megítélni. Olyan ez, mint a yin és a yang. Egyszer az egyik, máskor a másik gondolkodásmód nyer teret, de nem tudnak skálán fejlődni.

Egyszer a központosított gondolkodásmód nyer teret, egyszer pedig a szabadelvű. De nem fogahtod fel úgy az egészet, hogy a skála eleje a központosítottban van és ahogy fejlődik, úgy lesz egyre szababdelvűbb.

2010. dec. 27. 10:45
 14/20 A kérdező kommentje:

Most szerintetek OK , hogy valaki nem szólalhat meg??

Bár itt A GYK-n is ezt csináljátok, nem nagyon engeditek megszólaltatni az eltérő véleényűeket.

Engem sem hagynál beszélni :D

Úgyhogy rossz helyen írtam, bocs ... -.-

2010. dec. 27. 10:47
 15/20 A kérdező kommentje:

"2014-ben leváltják ezt a bandát és végre valami új, még tiszta párt jön!"

Ott a pont, nem FIDESZ, nem MSZP, hanem egy teljesen új kell! ;)

thumbs up!

2010. dec. 27. 10:48
 16/20 anonim ***** válasza:
38%

Teljesen mindegy, hogy FIDESZ és az MSZP helyett valami teljesen új jön, mivel a mentalitása annak is ugyanez lesz, mert ha más lenne, akkor nem hagynák őt szóhoz jutni, legalábbis komolyabb harcba szállnának, ha látnák, hogy kicsúszik a kezükből az irányítás. Akkor lehetne komolyabb változás, ha harcba kezdenénk és jól szétcsapnánk azok között, akik pofátlanul élősködnek rajtunk, miközben vigyorognak a markukba.

Nem is értem, hogy lehetnek még ilyen naiv emberek, akik elhiszik, hogy szavazgatástól jobb lesz...

2010. dec. 27. 10:52
 17/20 A kérdező kommentje:
Akkor mi legyen? :S
2010. dec. 27. 10:53
 18/20 A kérdező kommentje:

De miért nem olyan nyugis nálunk mint mondjuk Ausztriában?

Ezt miért nem tudjuk elérni?

2010. dec. 27. 10:55
 19/20 anonim ***** válasza:
56%

Én már megtaláltam a saját utamat, neked is meg kell lelned a sajátodat. Fogalmam sincs, hogy mi áll hozzád a legközelebb, mindenesetre gondold végig, és ne higyj azoknak, akik most éppen nyakkendőben vigyorognak és tartják a markukat.

Sok szerencsét!

2010. dec. 27. 10:56
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem is hiszek, és a korábbinak sem hittem..

Eddig semelyik pártnak sem, mert nagyon átlátszó a piros hátterű tisztességfelirat is.

2010. dec. 27. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!