Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? Valaki azzal tölti az idejét, hogy számonkérjen egy köztársasági elnököt, hogy pontosan fogalmazott egy Holokauszt-megemlékezésen?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 1. 08:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
13%
Nyugalom kérdező, zoli a leghülyébb baloldali a gyíkon. Hihetetlenül vicces, hogy az agyának olyan szövegértelmezési képességei vannak, hogy ha még akarna se tudna lenni elfogulatlan.
2012. szept. 1. 11:08
 12/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a támogatást. Kicsit kiakadtam ezen.

Azért súlyos (mondhatni rasszista), hogy ebből a kérdésből valaki levezeti magában, hogy biztos a zsidók ellen íródott.

2012. szept. 1. 11:10
 13/29 Shai-Hulud ***** válasza:
42%

Azért azt már látom az eddigi irományaidból, hogy te egyrészt nagyon okos vagy, és a te véleményed az egyedüli ami igaz lehet, másrészt ezt nagyszerűen meg is tudod tárgyalni önmagaddal, akár több, egymás utáni hozzászólás formájában.

Szerintem ilyen hozzáállással tök fölösleges volt kiírnod a kérdésedet. Más véleményét úgysem fogadod el.

És ahogy nézem, választ sem túl sokat fogsz kapni - a hasonló hozzáállású emberekkel nem sokan szeretnek vitázni, mert nincs sok értelme.

További jó önfényezést kívánok!

2012. szept. 1. 14:54
 14/29 A kérdező kommentje:

Kedves önfényezéssel vádoló válaszadó !

Nem, semmi baj nincs azzal, ha más véleémnyed van valamiről (bár kétséges, hogy tényleg végigolvashattad az összes levelet, ha ennyi volt a hozzáfűznivalód a kérdéshez.)

Felháborítónak tartom ,hogy ha felteszek egy ilyen jellegű kérdést, valaki azzal támad le, hogy biztos rejtett hátsószándékkal teszem, mert biztos zavar, hogy a Frank Tibor megvédte a zsidókat.

Szó sincs róla ! Frank Tibornak az egyetlen jó tette ebben a levélváltásban, hogy az ártatalnul megölt zsidók védelmére kel.

A probléma a bunkó, egy mondat miatt Áder nyakának ugró,

tolakodó, lekezelő hangnemmel van, amit Áder, mint köztárasági elnök, nem érdemel meg.

Ráadásul Áder sokat tesz azért, hogy a zsidó túlélőket védje, elindította a Wallenberg évet, Izraelben is tiszteletét tette, elment Sczweitzer rabbihoz, hogy a neki beszóló ember helyett elnézést kérjen.

Ráadásul volt annyira gentleman, hogy ne hozakodjon elő például a Kanadába "menekült" rasszista Kertész Ákossal, aki genetikusan alattvalónak és kollektíven bűnösnek bélyegezte az egész magyar népet.

Egyébként ahogy utánanéztem, Frank Tibor a komcsi-vérlibsi vonalat képviselő Kanadai Hírlap szerkesztője, és több cikket lehoztak Kertész Ákosról is, amelyben szegény idős bácsit védték.

Ennyit a Frank Tibor úrról, aki Kertészt védi, minket támad, és természetesen abban a szélsőbalos eszmében éli az életét, hogy minden jobbos néci.

Nem tudom mi lenne, ha én írnék felháborodott hangnem, számonkérő hngvételű, ráadásul ferdítéseket tartalmazó levelet, csak mert valami nem tetszik, a kanadai, román vagy szlovák köztársasági elnöknek, de biztos nem lenne benne köszönet, még magyar oldalról sem.

Azt meg külön durvának tartom, hogy Ádernek egyetlen egy mondatába köt bele és emiatt képes ilyen szánalmas szócsatára.

Zoltánnak és neked pedig azt mondanám, ha már van holokauszttörvényünk ,remélem, pár éven belül lesz oylan törvényünk is, amiben mind a zsidózást, mind a nácizást, fasisztázást büntetni lehet törbényileg, mert akkor az olyan gondolkodású emberek sem köthetnek majd belém, mint ti, hogy csak mert felteszek egy ilyen kérdést (aminek semmi köze azsidósághoz !), ti rögötn erre a vágányra terelitek a témát és engem azzal vádoltok, hogy a zsidósággal bajom lenne.

Az úr hozzáállásával és a gesztussal van a baj, illetve azzal, hogy képes egy mondatba belekötni, de Áder érdemeit nem is ismeri el, illetve szót sem ejt pl. Kertész Ákos szemét viselkedéséről. Ez egy tipikus kettős mércés és számító levél volt,ez a probléma vele.

Üdvözletem.

2012. szept. 6. 16:45
 15/29 A kérdező kommentje:

"Szerintem ilyen hozzáállással tök fölösleges volt kiírnod a kérdésedet. Más véleményét úgysem fogadod el.

És ahogy nézem, választ sem túl sokat fogsz kapni - a hasonló hozzáállású emberekkel nem sokan szeretnek vitázni, mert nincs sok értelme. "

A te hozzáállásoddal lehet súlyos baj, ha egy ilyen kérdésből rasszista következetetést vonsz le , ami elég szégyen szerintem..

Azzal sincs semmi baj, ha valakinek más a véleménye, mint nekem, hisz ha tudnál szöveget érzelmezni, látnád, hogy

nem azon akadtam fenn, hogy nem értettetek egyet a levél stílusával (persze kérdés, ki milyen alaposan olvas),haem azon, hogy ebből milyen durva következtetésre ragadtattátok magatokat.

És tényleg remélem, hogy ezeket is szankcionálni fogja a jog pár év múlva, mert nem csak a neten meg a kurucon folyó zsidózások a durvák, hanem a sok nácizás meg fasisztázás is ugyanúgy, mint ahogy az is, ha valaki rásüti ezt a bélyeget olyanokra is, akiknek ehhez semmi közük. Mert ez is egy durva előítélet és zavar valakinek a fejében..

2012. szept. 6. 16:49
 16/29 A kérdező kommentje:

"Ez akkor is így van, ha utálod a zsidókat. :-)"

Az a nagy szégyen, hogy valaki ilyenket mondhat bárkire, akkor is, ha semmi alapja nincs rá. Nem is akármekkora.

2012. szept. 6. 16:50
 17/29 Shai-Hulud ***** válasza:
69%

"...például a Kanadába "menekült" rasszista Kertész Ákossal,..."

"...ahogy utánanéztem, Frank Tibor a komcsi-vérlibsi vonalat képviselő Kanadai Hírlap szerkesztője...."

"...Ennyit a Frank Tibor úrról, aki Kertészt védi, minket támad, és természetesen abban a szélsőbalos eszmében éli az életét, hogy minden jobbos néci...."

Hát igen. De te ugye egyáltalán nem vagy rasszista, meg sem különbözteted a zsidókat, sőt a zsidóvédő komcsi-vérlibsiket sem. :-DD

"Azt meg külön durvának tartom, hogy Ádernek egyetlen egy mondatába köt bele"

Hát igen, amit Gyurcsótány mondott (az arab terrorista beszólásra gondolok) abba egyáltalán nem kötött bele senki... Ugye jól emlékszem?

"és emiatt képes ilyen szánalmas szócsatára. "

Bocs, de TE hadakozol egymás után 2-3-4 bejegyzésen keresztül. Én csak elmondtam a véleményem, ezután TE írtál 3 bejegyzést arról, hogy milyen bunkó vagyok...

Talán inkább nézz magadba.

2012. szept. 6. 18:15
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

Fú ,de gáz egy alak lehetsz, már meg ne haragudj...

ne nekem osztogasd, hogy nézzek magamba, hanem azon gondolkozz el, amik szóba kerültek.

Frank Tibornak pedig nagy valószínűséggel politikai okai is voltak erre a levélre, ha nem értd amit írok, attól még nem én vagyok a hülye.

De nagyon megtisztelnél ,ha többet nem írnál be ide, köszi szépen.

A törvényt meg remélem nemsokára bevezetik .

2012. szept. 6. 18:22
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

"De te ugye egyáltalán nem vagy rasszista, meg sem különbözteted a zsidókat, sőt a zsidóvédő komcsi-vérlibsiket sem. :-DD "

nem ,nem vagyok rasszista, a kérdésem pedig POLITIKAI témájú volt, illetve az az idézet is ,amin most röhögcsélsz.

Csak a te fejedbe nem fér bele, hogy a kettő elég messze van egymástól, és ha már a rasszizmusról meg az ebből fakadó előítéletekről beszélünk, akkor viszont tényleg nézz magadba !

2012. szept. 6. 18:24
 20/29 Shai-Hulud ***** válasza:

Igen, látom, hogy politikai témájú. Sőt, az orientációdat is tisztán látom, az pedig szélsőjobb...

Nem felháborodni kell, hanem elgondolkozni azon, amiket mondtál (leírtál).

Még nem tűnt fel, hogy TÉNYLEG nem sokan válaszolnak az irományaidra??? (Rajtam kívül még EGY szélsőjobbos irányultságú válaszoló.) Csak én vagyok olyan marha, hogy türelmesen magyarázni próbálom, hogy mi az, amit rosszul adsz elő, ha azt akarod elhitetni, hogy te mennyire toleráns vagy... Mert így nem sikerül. Ameddig szitokszónak használod a komcsi-libsit, ameddig komcsi-libsi védencnek nevezel valakit, mert nem isteníti a magyarokat, hanem esetleg ROSSZ véleménye van róluk, addig eléggé hiteltelen az ilyen igyekezet.

De igazad van, én sem magyarázom. Már sokszor tapasztaltam, hogy a kedves rögeszmetársaidat nemhogy meggyőzni, még elgondolkodtatni sem lehet. Belátom, NEKED VAN IGAZAD. Fölösleges erőlködés volt. Elnézést kérek érte.

2012. szept. 6. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!