Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Normális hogy megijedtem 4...

Normális hogy megijedtem 4 romától?

Figyelt kérdés
Mentem hazafelé a suliból. Egyedül álltam a villamosmegállóban, kb a villamos végéhez lettem volna közel. Láttam hogy jön egy "banda", nem foglalkoztam velük. Megálltak mellettem és néztek, bámulta. Majd egyre közelebb jött 2, már kb hozzám értek olyan közel. Na akkor betojtam nagyon, és elmentem a megálló elejéhez, de akkor is közeledtek utánam. Persze sehol egy ember, se a villamos. De még mindig bámultak, nézték a táskámat stb. Aztán jött a másik irányból egy villamos, átfutottam és felszálltam rá. Aztán utánam kiabáltak hogy "Mi van, megijedtél, félsz tőlünk?"
2012. jún. 12. 19:24
1 2
 1/15 doboszoli ***** válasza:
85%
Igen, normális.
2012. jún. 12. 19:25
 2/15 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok, ők olyan 18-20 körüliek voltak.
2012. jún. 12. 19:25
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Tipikus cigányok: Csoportban, védekezni képtelen idősek és védtelen lányok ellen nagyon kemények.
2012. jún. 12. 19:31
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos JELENLEG normális.
2012. jún. 12. 19:36
 5/15 anonim ***** válasza:
hányas villamos?
2012. jún. 12. 19:58
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Állandóan hozzám is odajönnek cigit tarhálni, persze mindig 4-5-en, egyedül még egy cigány se jött oda.
2012. jún. 12. 20:01
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Normális, hogy megijedsz minden olyantól ami nem a társadalom normáinak megfelelő. Az, hogy valakik úgy viselkednek melletted, mint barbár bűnözők igenis aggodalomra ad okot.
2012. jún. 12. 20:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem "normális" (hogyan is lehetne "normális" az, hogy rettegni kelljen a mára már lassan milliós méretűvé tenyésztett deviánsok miatt), viszont nagyon is életszerű, köszönhetően az elmúlt 23 év cigánytenyésztő politikájának.

Sajnos ma (és ahogy nézem, még nagyon hosszú ideig) rettegnie kell az embereknek a cigányoktól. (Igen, cigányokat írtam, "roma" majd akkor lesz, ha beilleszkedik a társadalomba, elfogadva és magáénak érezve a többségi értékrendet és viselkedési normákat.)

A cigány "kultúra" (beleértve a magántulajdon sajátságos értelmezését, a nőkkel szembeni viselkedést, az erőszakos viselkedést) a normális társadalmak számára deviáns, visszataszító (lásd: Kanada is visszazsuppolja a cigányokat). Teljesen normális, hogy a saját védelmed érdekében "megijedtél" tőlük.

2012. jún. 12. 20:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt csináltam volna...
2012. jún. 12. 20:16
 10/15 anonim ***** válasza:
19%

Már megint nem engem néztek ki maguknak:(

Itt élek a 8-ba már vagy 10 éve de sose támadtak be.Lehet azért mert nem vagyok 40 kilós salátazabáló?!

2012. jún. 12. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!