Normális hogy megijedtem 4 romától?
Sajnos nem "normális" (hogyan is lehetne "normális" az, hogy rettegni kelljen a mára már lassan milliós méretűvé tenyésztett deviánsok miatt), viszont nagyon is életszerű, köszönhetően az elmúlt 23 év cigánytenyésztő politikájának.
Sajnos ma (és ahogy nézem, még nagyon hosszú ideig) rettegnie kell az embereknek a cigányoktól. (Igen, cigányokat írtam, "roma" majd akkor lesz, ha beilleszkedik a társadalomba, elfogadva és magáénak érezve a többségi értékrendet és viselkedési normákat.)
A cigány "kultúra" (beleértve a magántulajdon sajátságos értelmezését, a nőkkel szembeni viselkedést, az erőszakos viselkedést) a normális társadalmak számára deviáns, visszataszító (lásd: Kanada is visszazsuppolja a cigányokat). Teljesen normális, hogy a saját védelmed érdekében "megijedtél" tőlük.
Már megint nem engem néztek ki maguknak:(
Itt élek a 8-ba már vagy 10 éve de sose támadtak be.Lehet azért mert nem vagyok 40 kilós salátazabáló?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!