Picit megijedtem ma. Azt mondták ha az apa lesz a pici gyámja, nekem semmi közöm hozzá, oda viszi ahová akarja, el is veheti tőlem. Mert én csak szülés után töltöm be a 18at, én nem lehetek a gyámja. Ez ténleg így van? Elveheti?
És ha betöltöttem a 18at, kérelmezni kel hogy közösen legyünk gyámok.
Ne értsetek félre teljesen jó a kapcsolatunk és szó sincs arról hogy szétmegyünk, de ma nagyon megijedtem ahogy ezt elmondták.Valóban így van??
Mert hiába áll stabil lábakon a kapcsolatunk bármi történhet,
Pont ma olvastam az apasági nyilatkozatról, és elvileg ha aláírjuk az apaságit, automatikusan ő lesz a gyámja.
Apaságit meg mindketten szeretnénk, mert így kerülhet csak az ő nevére a baba.
Vagy attól félsz h azonnal elveszi?
Sztem van erre vmi határozat h hány hós koráig KELL az anyánál maradnia egy ilyen picurka babának,nem hiszem h az apja csak úgy elveheti.
Teljesen jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást.
Csak mégis bogarat ültetett a fülembe hogy "rajta múlik minden" és minden az ő döntése.
Az lehetséges hogy bár van apasági nyilatkozat(apa nevére kerül a pici). Anyum legyen a gyámja
IGEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!