Lehet megvonni segélyt az összes magyarországi romától?
Dehogy lehet, felejtsd el! Az unio megis mit szolna szerinted?
Aki tud elkoltozik Magyarorszagrol, kimegy kulfoldre, a magyarok otthon nem vallalnak gyereket, hiszen nincs mar mire, a ciganyok meg ellepik az orszagot. Ok csak szaporodnak, mindig.
Hallottam, hogy az orszag keleti reszeben direkt probalnak kicsit beteg gyereket a vilagra hozni, mert akkor tobb csaladi potlek jar nekik. Utik a hasukat terhesen, es csaladon belul esnek teherbe. Mit mondjak meg???? Sajnos nincs segitseg!!!!
Rasszista vagy, mi?
És a nemroma igyenélőktől nem kéne megvonni?
Lásd a nyugdijjasok, aki százötven ezer fölött kapnak, miközben az anno befizetéseik kamatostul se elegek az első pár nyugdijjas évre! Na, ott ki az ingyenélő??
Mindenhol lehet osztozkodni, de gyűlöletes, hogy úgy beszéltek a romákról és egyéb nem magyarokról, mint az állatokról! Mi az, hogy "elszaporodnak"???
Az ember esze megáll, hogy felnőtt embereknek csak ennyire futja!
A romák hejében én sem érezném magaménak azt az országot, ahol a szembejövő köp egyet, mert koszos cigány vagyok, ahol a tanár pikkel rám, mert buta cigány vagyok, ahol nem kapok jobb állást mert CSAK cigány vagyok...
Nem mondom, hogy szegény áldozatok, de a romákat TI tettétek ilyenné, régen csak nem tudtak beilleszkedni a magyar társadalomba, most meg nem is akarnak, hála a magatokfajták gyűlölködésének...
Gratulálok!!! >:(
Mi jön ezután, népirtás?? Ritkítsuk őket???
Szégyenljétek magatokat!
00:41-es válaszoló
A romák HEJÉBEN (???még 8általánost se végeztél, ugye?) én sem érezném magaménak azt az országot, ahol a szembejövő köp egyet, mert koszos cigány vagyok, ahol a tanár pikkel rám, mert buta cigány vagyok, ahol nem kapok jobb állást mert CSAK cigány vagyok...
szerintem meg nem a cigánynak rándúl össze a gyomra ha szembe megy vele 2magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!