Tegnap borotválkoztam a nemi tájékon, mára begyulladt a bőröm, amitől kicsit megijedtem, a gyulladt területet látva. Ha herpesz lenne (amit kétlek, mert veszélyeztetett terhes lévén nem élek nemi életet), viszketne? Hogy ismerhető fel? 35hkm
Ha van a babacsomagodban, a Sudocrem nagyon jó és 1-2 nap alatt rendbe hozza. Ha nincs, jó ha beszerzed, mert jó lesz a baba popsijára is és antiszeptikus, én borotválkozás után (oda lent) és epilálás után is vékonyan bekenem magam. Gondolom a borotvát csak te használod, így nem hinném, hogy bármit összeszedtél volna.
37 hetes kismama
Előző vagyok, de én a terhességem előtt sem és főleg alatt nem tudtam elviselni, ha nem voltam rendben odalent. A komfortérzetem teljesen más, terhesség alatti bővebb normál folyásnál, a meleg miatt számomra sokkal higiénikusabb ez a megoldás.
37 hetes kismama
Ha herpeszed lenne az viszketne és pici hólyagocskák lennének egymás mellett és nem minden esetben fáj a pisilés, mert attól függ hol jön ki. De neked csak begyulladt egy szőrtüsző ahogy az előttem lévő tanácsolta szerez be egy olyan krémet.
Gratulálok a babához és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!