Normális hogy megijedtem 4 romától?
Igen én is cigánynak szoktam őket hívni, csak féltem hogy ki fogják moderálni.
Tényleg annyira féltem hogy el sem tudom mondani...De így jobban belegondolva tényleg valami rosszban sántikálhattak, ha ennyire feltűnt nekik hogy félek tőlük, hacsak nem az volt a céljuk hogy megijesszenek.
Megmondom őszintén nagyon aggódom hogy mi lesz itt, illetve hogy mi van itt most is, mert nagyon sok van belőlük, és csak egyre több lesz. Naponta látok 20 év körüli terhes cigánylányokat, vagy olyat akinek már van 1-2 gyereke. Mi lesz ezekkel kb 50 éves korukig amíg szülhetnek? Mindnek lesz 5-6 gyerekük. Az egyik áruházba nem messze mert oláh cigányok szoktak csapatosul járni, de esküszöm vagy 8 asszony, meg vagy 10 gyerek. És van ott csecsemőtől kezdve, 5 évesen át, 10-12 évesig. (Ők vajon miért nem járnak iskolába, ez is érdekes dolog) Meg így jobban belegondolva oláh cigány gyerekeket még egy iskolában sem láttam :O
"sátán fia válasza:
Már megint nem engem néztek ki maguknak:(
Itt élek a 8-ba már vagy 10 éve de sose támadtak be.Lehet azért mert nem vagyok 40 kilós salátazabáló?!"
Vagy lehet azért mert a sátán fia vagy, és nem a lánya? Ekkora teljesítmény nálad, hogy keményebb vagy mint egy lány? :D Nem tudom a 8 ker melyik részén laksz, de általában 4 férfi erősebb mint 1 lány...
"[...] Megmondom őszintén nagyon aggódom hogy mi lesz itt [...]"
Nincs túl sok lehetőség:
- vagy nekiáll az éppen aktuális kormány rendet tenni, munkára, tanulásra és legfőképp tisztes, normakövető viselkedésre kényszerítve a cigányokat,
- vagy megindul némi "etnikai villongás", minek következtében az ország lakossága ~800e fővel fogyatkozik, miközben a cigányság ~6-8%-os részaránya a 0.5 ezrekékre csökken,
- vagy pár éven (max. 10-15) belül elmenekül mindenki az egyre brutálisabb cigányterror elől, a többi pedig szép lassan itt pusztul.
Az elmúlt több, mint 20 év bizonyította, hogy az első variációra egyik politikai oldalnál sincs meg a hajlandóság, hiszen tudatlan szavazógépként kitűnően felhasználhatóak a cigányok, ráadásul a "felzárkóztató" kampányok is kitűnő lehetőséget adnak a párt- és magánkasszák feltöltésére (a mi pénzünkből).
A második variáció elég csúnya lenne, bár a kirobbantására már volt több, külföldi titkosszolgálatok által "összehozott" provokáció, eddig sikertelenül (zámolyi romák '99-2000: orosz, malmői cigányok '06: izrael, "cigánygyilkosságok" '08-09': izrael, stb.). Sajnos ennek ellenére ennek a variációnak van realitása, ráadásul elég lesz egy újabb ártatlan Marian Cozma vagy Szögi Lajos.
A harmadik verzió már valamelyest el is kezdődött: igencsak durva méreteket öltött mára az elvándorlás. Most még "csak" a fiatal, jól képzett, nyelveket beszélő szakemberek mennek, de ha így mennek tovább a dolgok, akkor hamarosan követi őket mindenki, akinek van rá lehetősége.
'S hogy mi lesz itt 50 év múlva? Jelen állás szerint egy olyan "ország", amely talán a nevében (de csak abban) magyar, egyébként fekete afrika legelmaradottabb régióival "vetekszik" majd a közbiztonság tekintetében éppúgy, mint a szociális-, orvosi- és egyéb ellátások tekintetében.
Az a nem nem normális dolog hogy a magyar nemzet nem tesz ez ellen semmit! Csak tűr, nyel, és béget! A cigányok nagyon is tisztában vannak 1. a jogaikkal 2. hogy a magyar ember igenis fél tőlük. Ezáltal kirabolhatnak, megfélemlítettnek, belénk köthetnek.
"Persze sehol egy ember"... tapasztalatból írom hogy magyar a magyarnak ilyenkor nem segít. (tisztelet a kivételeknek) inkább elfordul, távolabb megy, és persze ott figyeli a további történéseket, vagy úgy tesz mintha mi se történne. Idős szomszéd bácsi mesélte, hogy az ő idejében a cigány fel sem jöhetett a falu végéből (kubikból) ha nem viselkedett tisztességesen mert nagyon elverték. Ma 2012-ben lassan több joguk van (persze kötelezettségek nélkül)és mi félünk tőlük! Magyarország én így nem szeretlek...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!