Van értelme a tudatos vásárlásnak?
Figyelt kérdés
Mindenki panaszkodik hogy árak magasak nincs munkahely megszűnik minden! Ennek nagy része ténylegesen igaz, a dolgozó magyar ember nyomorog, lassan enni meg inni lesz az élet célja (mint a vadon élő állatoknál). Mikor lesz ennek a rosszabbodó helyzetnek egyszer vége! Én mindig gondolkodom hogyan lehetne a helyzetünkön javítani? Láttam azt a videót melyben a magyar gazdák helyzetéről tájékoztatnak, a hanyatló magyar élelmiszeriparról! Tudatos vásárlással a magyar gazdák termékeit megvéve segíthetünk nekik mivel az ő árucikkeire lenne kereslet nem az olcsó rossz minőségű importált árukra! Én azóta a boltban csak magyar termékeket veszek szándékosan leellenőrzöm! A kérdésem érek vele valamit? Segítek ezzel tényleg vagy szinte semmit nem érek el vele? Ti szoktatok kizárólag magyar termékeket vásárolni?2012. máj. 30. 23:28
41/41 anonim válasza:
Mazsolán láttam
Magyar termék, hirdette büszkén a csomagolás.
A leírásban pedig: Származási hely: Törökország.
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!