Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi az értelme az olyan pályáza...

Mi az értelme az olyan pályázatnak? (folyt. Köv. )

Figyelt kérdés
Pl. Egy iskola pályázhat vetélkedőre v. utazásokra, de a településen még az iskolai étkeztetés finanszírozása sem biztosított. A Parlamentben nem földi emberek élnek? Vegyék már észre, hogy teljesen ketté szakad az ország. Más annyiból él havonta, amit ők egy ebédre elköltenek. (És nem csak a kajára gondoltam, hanem a rezsi is benne van.)
2011. nov. 15. 12:28
 1/2 anonim ***** válasza:
rühes fidesz!
2011. nov. 15. 14:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Hányszor, de hányszor megkaptam én magam is azt, hogy mi " bulizunk EU-s pénzekből", miközben másnak párizsira sem telik.

Bármennyire hihetetlen, a pályázati források címzettek, azaz nem költheti párizsira az aki megnyerte. És igen, rengeteg olyan forrás van, amely nem az alapvető élelmiszerekre vagy épp szociális területre fordítható, hanem kultúrára, szórakozásra stb.

Ezeket a pályázatokat nem tudják étkezésre fordítani.

Ezt vagy megértik vagy nem (általában nem), azonban egy jó pályázatíró mindig figyel arra, hogy "jól járjon" mindenki. Azaz egy kulturális pályázatban is lehet eszközt beszerezni, amire szükség lehet, vagy megetetni az egész iskolát...

De az óriási flame, hogy miért utazásra meg vetélkedőre pályázik az iskola. Mert arra van kiírás. És ha nem az iskola pályázik, akkor egy másik iskola fogja megnyerni. Mert az allokált keretet EL FOGJÁK KÖLTENI. És arra, amire címezték azt.

2012. jan. 28. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!