Mit gondolsz erről a videóról (Denver repülőtér, új világrend)?
Kimondottan értelmetlen szenzációhajhászás, a "tények" közül csak az az egy TÉNY, hogy épitettek egy új repteret.
A többi csak fantáziálgatás, minden háttér nélkül.
itt hiába kérdezel ilyet
a vakok nem látnak úgysem
szerintem ez üzenet
nem csak játék, nem csak "művészet"
Ha tényleg tervezne egy csoport ilyen hatalomátvételt, akkor NEM veszélyeztetnék azzal a sikert, hogy elöre elárulják a tervüket.
Mi értelme lenne a padló közepére kiirni, hogy egy virust készitettek, amivel ki akarják irtani a többieket? Vagy a terveiket megfestetik valakive, hogy mindenki elöre tudhasson róla? ILYEN hülye emberek nincsenek, illetve ha lennének, akkor semmi esélyük sem lenne eredményt elérni.
Ennyi hülyeséget már régen néztem.
Bár csak 4 percet néztem meg de a horogkeresztes dolog egy óriási baromság miután nekiáll mutogatni a szabadkőműves jelképeket.
A New World Airport Comisson-t meg 10 másodperc volt megtalálnom ami a fílm készítőinek nem sikerült!
Az AUAG összekombinálása meg hülyeség! Mert nem egy új vírust fedezett fel hanem mint a nevében is benne van egy ANTIGÉNT!! Magyarán a már létező hepatitisznek a "szérum-hepatitisznek nevezett ágának az elterjedésének okát! Magyarán megtalálta egy már amúgy is létező csak addig meg nem talált antigént! De nem egy új vírust!!
A készítőket üldözi az intelligencia, de ők gyorsabbak.. :)))
A gond csak az hogy sokakat akik megnézik ezt a fílmet és rászánnak erre 12 percet, nem szánnak rá 5 percet hogy utánanézzenek az igazságnak is...
Én nem szeretném kifejteni,hogy mit gondolok erről a videóról,arra voltak kíváncsi Ti mit gondoltok róla.
Viszont a tegnapi 21:06-os 80%-os válaszolónak írnék annyit,hogy ha valamit el akarsz rejteni az emberek elől,akkor azt tedd az orruk elé,és tuti nem veszik észre. Vagy éppen azért nem hiszik el.
"Viszont a tegnapi 21:06-os 80%-os válaszolónak írnék annyit,hogy ha valamit el akarsz rejteni az emberek elől,akkor azt tedd az orruk elé,és tuti nem veszik észre. Vagy éppen azért nem hiszik el."
Tudod, ez az, amivel a hülyék érvelnek, ha nen jut jobb eszükbe.
Hallottál már olyasmit, hogy BÁRMILYEN TITKOS katonai tervet NYILVÀNOSAN közzétesznek, hogy ne vegye észre senki?
Mert ilyen csak filmekben meg regényekben van, a valóságban nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!