Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a (külföldi)...

Mit szólnátok, ha a (külföldi) párotok azt mondaná, hogy Trianon semmi?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nekem már nem kéne ezzel foglalkozni, hogy Magyaro-t feldarabolták, mert úgyis régen volt, és nekem nem oszt, nem szoroz, hogy mekkora Mo.Meg hogy azzal kell foglalkozni, ami most van.Ez csak szerintem felháborító??
2012. márc. 8. 14:49
1 2 3 4 5
 31/49 bumbi02 ***** válasza:
Egyelőre egyesek se Trianonon se a holokauszton nem tudnak túl lépni, többször hallom szélsőjobbosok szájából a holokauszt szót mint olyanoktól akiknek odaveszett benn a nagyapjuk....
2012. ápr. 2. 21:34
 32/49 anonim ***** válasza:

Sajnos igaz hogy a holokausztot 80%-ban a szélsőjobbosok tartják terítéken!

Öszintén az 1-2 éves megemlékezésen kívül akár itt a GYK-n is napi téma részükről hogy "a szemét zsidók napirenden tartják a témát"!

Kész vicc...

2012. ápr. 2. 21:36
 33/49 anonim ***** válasza:
46%
Trianonon nem szabad túllépni addig amíg vissza nem kapjuk ami jár. Az ezeréves magyar határokat. Mindent vissza! Nem elégszünk meg a magyarlakta területekkel!
2012. ápr. 3. 20:04
 34/49 DDD97 ***** válasza:
13%
Háát ez kész! :) Trianon jó is, hogy megtörtént! A nagy történelmi Magyarország nem működött jól! csak 47%a volt magyar.. ez még nem is lett volna baj, csakhogy mi a nemzetiségek ellen fordultunk, mi magyarok! Jogosan utáltak meg minket! Erdélyben élnek nagy számban magyarok.. na de ők sose akartak hozzánk tartozni! Ők mindig is függetleneket szerettek volna lenni..(Erdélyi Fejedelemség) A szlovákok meg ha hozzánk akartak volna tartozni, megtehették volna azt, amit Sopron, egyenként visszacsatolhatták volna városaikat, de nem tették! Ideje lenne már, hogy a magyarok nem csak siránkozzanak a múlton, amit saját maguknak csináltak, hanem inkább a jövőn gondolkoznának el! Nem kell mindent Trianonra fogni!
2012. ápr. 6. 10:40
 35/49 anonim ***** válasza:
44%
Hihetetlen hogy mekkora idióták vannak. Ki az ilyenekkel az országból mint az utolsó válaszoló!
2012. ápr. 6. 18:12
 36/49 DDD97 ***** válasza:
37%
Ezek történelmi tények, kedves! És köszönöm kiinvitáló válaszod, hidd el el is szeretnék ebből az országból költözni. De az nem azt jelenti, hogy nem szeretem. És a válaszom objektív volt, semmi köze az érzéseimhez, csak én tanultam tudod történelmet..
2012. ápr. 6. 20:44
 37/49 anonim ***** válasza:
44%
Szánalmas vagy. Szégyen egy ember. Nem vagy méltó a magyar névre.
2012. ápr. 6. 21:05
 38/49 DDD97 ***** válasza:
37%
Foghatod rám, hogy szánalmas vagyok. De én csak leírtam az igazságot. Nem akartam megbántani senkit. És nem is értem... ezek tények!! ezért ne engem okolj! megtörténtek és kész. De én legalább ismerem a magyar történelmet.
2012. ápr. 6. 21:34
 39/49 yossarian44 ***** válasza:
58%
Azok, aki meg akarják határozni, hogy ki a jó magyar, ki méltó a magyarságra, illetve, hogy egyáltalán mit jelent magyarnak lenni, tapasztalatom szerint kevesebb esze van, mint egy zsák nyers húsnak.
2012. ápr. 6. 23:06
 40/49 DDD97 ***** válasza:

Köszönöm Yossarian én is így gondolom!

csak az a baj hogy már egyre több van belőlük..:((

és így sokra nem vihetjük.

2012. ápr. 7. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!