Kisemberek! Miért nem akartok "nagyemberek" lenni?
Mindenki nyomja, hogy "jaaaj a kisemberek, mindenki a kisembereket nyúzza, jaaaj, de rossz nekünk, blablabla..."
Miért jó ez nektek? Miért nem törekedtek a jobbra? Miért elégedtek meg a szalagmunkával? Visszasírjátok a szocializmus, hogy "legalább volt biztos munkánk". De mi? Az is szalagmunka volt, vagy valami hasonló kaliberű. Nyilvánvalóan, hiszen akkor is ezt a tevékenységet végezte a kisember.
Miért hiányzik belőletek a törekvés, és az önfejlesztés?
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, milyen tanulmányaid vannak, miből finanszíroztad őket, és most mivel foglalkozol?
Csak hogy lássuk, milyen ember kéri számon a társadalmat.
3. vagyok
Nem vagyok kisember, szerencsére fiatalon már jól fizető munkám, majd vállalkozásom volt. De sokan nem tudnak kiemelkedni. Nekem volt családi hátterem hozzá. Sokaknak nincs, tanulni nem tudnak, mert korán kell dolgozniuk, ezáltal jó munkát se kapnak, és sokan belekerülnek a mókuskerékbe. Kérdező te viszont "nagy ember" létedre, bár kétlem, hogy az vagy, elég szűklátókörű vagy.
hány éves vagy?
28
milyen tanulmányaid vannak?
logisztikus felsőfokú szakképzés, gazdálkodási és menedzsment Bsc, logisztikai menedzsment Msc
miből finanszíroztad őket?
- FSZ állami
- Bsc saját pénz (tehát teljesen én kerestem, nem a szüleim tolták belém = 1 100 000, ezt másfél év alatt teremtettem elő, nyaranta Angliában, telente Bécsben dolgoztam, így nem volt nehéz)
- Msc saját pénz (900 000, ezt a fenti módszerrel kevesebb mint egy év alatt). És még így is maradt pénz szórakozásra, egyéb dolgokra.
most mivel foglalkozol?
Logisztikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!