Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kisemberek! Miért nem akartok...

Kisemberek! Miért nem akartok "nagyemberek" lenni?

Figyelt kérdés

Mindenki nyomja, hogy "jaaaj a kisemberek, mindenki a kisembereket nyúzza, jaaaj, de rossz nekünk, blablabla..."

Miért jó ez nektek? Miért nem törekedtek a jobbra? Miért elégedtek meg a szalagmunkával? Visszasírjátok a szocializmus, hogy "legalább volt biztos munkánk". De mi? Az is szalagmunka volt, vagy valami hasonló kaliberű. Nyilvánvalóan, hiszen akkor is ezt a tevékenységet végezte a kisember.

Miért hiányzik belőletek a törekvés, és az önfejlesztés?

2012. febr. 19. 19:53
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiányzik, csak nincs lehetőségünk a felemelkedésre.
2012. febr. 19. 20:01
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Mert már elmúltam 16 éves. Elnézést, de így 50 körül én már csak röhögök az ilyen kérdéseken. De elárulom, hogy az nem is úgy megy, hogy én gondolok egy nagyot, és azt mondom, elég volt a kisemberségből, legyek nagy ember. És akkor leszek. Különösen Magyarországon, ahol rettentően behatárol mindent, hogy hova születtél.
2012. febr. 19. 20:01
 3/36 anonim ***** válasza:
92%
Ha mindenki nagy ember, akkor ki dolgozik?
2012. febr. 19. 20:04
 4/36 Shai-Hulud ***** válasza:
87%
Én még az esőre is kiálltam, de így is kisember maradtam... :-(
2012. febr. 19. 20:07
 5/36 A kérdező kommentje:
Harmadik, ha neked megfelel a kisemberség, váljon egészségedre.
2012. febr. 19. 20:13
 6/36 anonim ***** válasza:
92%
Mert az úgy működik, hogy ma szalagmunkásként kitalálom, hogy holnap bankigazgató leszek, és már nagy ember is lett belőlem, nem? Egyéb hülye kérdésed?
2012. febr. 19. 20:13
 7/36 A kérdező kommentje:
Nem úgy működik persze. Valahol el kell kezdeni. De sok embernek csak a rinya megy, az hogy továbbfejlessze magát, már nem.
2012. febr. 19. 20:14
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, milyen tanulmányaid vannak, miből finanszíroztad őket, és most mivel foglalkozol?

Csak hogy lássuk, milyen ember kéri számon a társadalmat.

2012. febr. 19. 20:16
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok

Nem vagyok kisember, szerencsére fiatalon már jól fizető munkám, majd vállalkozásom volt. De sokan nem tudnak kiemelkedni. Nekem volt családi hátterem hozzá. Sokaknak nincs, tanulni nem tudnak, mert korán kell dolgozniuk, ezáltal jó munkát se kapnak, és sokan belekerülnek a mókuskerékbe. Kérdező te viszont "nagy ember" létedre, bár kétlem, hogy az vagy, elég szűklátókörű vagy.

2012. febr. 19. 20:18
 10/36 A kérdező kommentje:

hány éves vagy?

28

milyen tanulmányaid vannak?

logisztikus felsőfokú szakképzés, gazdálkodási és menedzsment Bsc, logisztikai menedzsment Msc

miből finanszíroztad őket?

- FSZ állami

- Bsc saját pénz (tehát teljesen én kerestem, nem a szüleim tolták belém = 1 100 000, ezt másfél év alatt teremtettem elő, nyaranta Angliában, telente Bécsben dolgoztam, így nem volt nehéz)

- Msc saját pénz (900 000, ezt a fenti módszerrel kevesebb mint egy év alatt). És még így is maradt pénz szórakozásra, egyéb dolgokra.

most mivel foglalkozol?

Logisztikus vagyok.

2012. febr. 19. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!