Ha szavaznátok, megszavaznátok a halálbüntetést?
NEM
"A barna bőrű(nem célzás:D) többszörös gyilkosokat halálra kéne dolgoztatni."
Komolyan nem értem. Ha valaki fehér bőrű többszörös gyilkos, az jobb?
Én igenre szavaznék...
Aki embert öl és elkapják akkor őt is öljék meg...
Mindenki tudná a következményeket...Ha ölök akkor meghalok én is...Szerintem ez így jogos...Mindenki vállalja a tettei után járó következményeket...De csak bizonyítékkal lehetne elítélni...és persze csak az injekcióval...
Nekem ez a véleményem...
A technika mai szintjén igenis meg lehet 100%-ra mondani, hogy ki volt a tettes.
Azért persze egy orvost nem kell halálra ítélni, ha eutanáziát hajt végre.
Én nem csak a gyilkosokra alkalmaznám. És nem is feltétlenül ítélnék halálra minden gyilkost, mert a szemet szemért elv (amit valaki említett) már elavult, és barbár.
Nemi erőszak, gyilkosság (kegyetlen, előre eltervezett), kábítószer kereskedelem, ember és szervkereskedelem, hazaárulás például. A kivégzésen nem alkalmaznék méreginjekciót mert embertelen(sok esetben inkább kínzás, mint kivégzés, kínozni pedig senkit sem szabad, bármit kövessen el). A kivégzésre a legemberibb - emberhez méltó - módszer a golyó általi kivégzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!