Elmagyarázná nekem valaki hátha túl tudok rajta jutni?
16:59!
Normális államban? Mondj már egy ilyet! Mert Németországban átmennek az ország másik felébe is, ha meló van. Ahogy Svédországban, vagy Amerikában is.
Nem kell mindig végleges költözéssel járnia a munkavállalásnak. Összeállhat több ember is, így osztoznak az albérlet költségeken. Ismerősnél megszállhat, míg nem szedsz össze annyi pénzt, hogy albérletbe mehessen. Vagy mehet munkásszállóra. Megoldások vannak, csak keresni kell.
"A Fidesz előtt nem akartak sokat keresni az emberek, de amióta ők vannak, már mindenki sokat akar!"
Akar a pecsem! Legalább ne hazudozz itt összevissza.
",,Nem tudom, de én kapásból tudok 6 kocsmát és boltot mondani, ahol keresnek eladót. Ja, hogy gyakran szakmai papírt kérnek hozzá? Akkor meg kell szerezni! "
Mi az anyádé kéne?
" A munka nem fog a szülőfaludba menni érted, és kopogni az ajtón."
Akkor pedig majd megcsinálja más. Én úgy vagyok vele, ha a munka meg akar csinálódni akkor idejön. Ha nem jön ide akkor megcsinálódni sem akar. És ezzel rövidre is zártuk.
"Amúgy meg egy normális államban nem lenne probléma, hogy mindenkinek ott legyen munkája, ahol lakik."
Erről van szó.
"Szóval nem akarásnak.... szerintem"
Így van. Ha egy munka meg akar csinálódni idejön, ha nem akar annak meg nyögés lesz a vége és így járt.
"Mert Németországban átmennek az ország másik felébe is, ha meló van."
Azért írt normális államot és nem a faxopó németeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!