Megbolondult a világ. Mi történt velünk?
"Hazafias érzelmű fiatalok" melegfelvonuláson rendőrt vernek.
Parlamentben zsidóznak.
Az utcán cigányoznak.
Általános iskolás gyerekek hétvégén lerészegednek és vizipipáznak. Szülő mindent lát a Facebookon, csak semmit se szól. Legfeljebb azt, hogy legalább nem lesz a gyereke valami középkori, búvalbszott idióta.
Mindenért más országokat teszünk felelőssé.
Inkább dögöljön meg más is, ha nekem rossz.
A pálinka, bor meg újfent "hazafias" magyar "értékek" lettek.
Másról sem szólnak, csak hogy Amerika összeesküvése ez, a politikusok tönkreteszik azt, le vannak szarva a halottak. Szebb jövőt! Zabáljunk hamburgert! Bzi, zsidó aki nincs velünk! Trianont ledöntjük. És csak a mai gondolkodás csak egy részéről beszéltem. De tulajdonképpen minden ember ilyen, csak másnak vallja magát... Mindegy, hogy melyik pártot támogatja.
Lesz még valaha rend?
Miért kéne mindenkinek utódokat nemzeni?
Mert ez az élet értelme. Ez a természetes állapot. Élőlényként a feladatunk. (tudom a mai civilizációban hihetetlenül hangzik, de a természetben így van.) Isten is azt mondta: Menjetek és szaporodjatok! Ez van minden élőlénybe kódolva. Csupán az emberi hülyeség találta ki ezt az utóbbi évtized/századokban, hogy egyáltalán belegondoljon, hogy vállaljon-e gyermeket.
És nem bebeszélem ezt, a b*ziság biológiailag természetellenes, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!