Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Megbolondult a világ. Mi...

Megbolondult a világ. Mi történt velünk?

Figyelt kérdés

"Hazafias érzelmű fiatalok" melegfelvonuláson rendőrt vernek.

Parlamentben zsidóznak.

Az utcán cigányoznak.

Általános iskolás gyerekek hétvégén lerészegednek és vizipipáznak. Szülő mindent lát a Facebookon, csak semmit se szól. Legfeljebb azt, hogy legalább nem lesz a gyereke valami középkori, búvalbszott idióta.

Mindenért más országokat teszünk felelőssé.

Inkább dögöljön meg más is, ha nekem rossz.

A pálinka, bor meg újfent "hazafias" magyar "értékek" lettek.

Másról sem szólnak, csak hogy Amerika összeesküvése ez, a politikusok tönkreteszik azt, le vannak szarva a halottak. Szebb jövőt! Zabáljunk hamburgert! Bzi, zsidó aki nincs velünk! Trianont ledöntjük. És csak a mai gondolkodás csak egy részéről beszéltem. De tulajdonképpen minden ember ilyen, csak másnak vallja magát... Mindegy, hogy melyik pártot támogatja.

Lesz még valaha rend?

2011. szept. 18. 19:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 anonim ***** válasza:
100%

egyszer majd te se fogsz létezni de akkoris ugyan az maradsz mint most egy nagy SENKI

hogy lehet olyat mondani hogy szarjuk le a multat?

2011. szept. 18. 21:18
 22/109 A kérdező kommentje:

"a melegek, akik a meleg büszkeség napján szeretnének büszkék lenni arra hogy melegek. Semmi mást nem tesznek, mint hogy elmondják a világnak, hogy melegek. "

És rázzák a s.ggüket mint a rib@ncok. Majd ha a melegfelvonulás mindössze abból fog állni hogy hétköznapi ruhában, zene nélkül végiggyalogolnak valahol (így is elmondanák a világnak hogy ők melegek) akkor majd jöhetsz a "semmi mást nem csinálnak" szöveggel, de addig nem.

Az álláspontod majdnem hogy a no komment kategória. Szerintem elég korlátolt jellemű az, aki egy ilyenen felháborodik. Akár azt is mondhattad volna, hogy semmi bajod nincs velük, csak az, hogy melegek. Komolyan már, minek a széthúzás? A problémára mutat egyébként az is, hogy egyáltalán szükség van a meleg büszkeség napjára.

Amúgy ha már itt tartunk, erre azt is visszaszólhattam volna, hogy majd ha nem fognak katonai egyenruhákban balhézni, akkor azt mondom hogy nincs baj a nacionalistákkal.

2011. szept. 18. 21:20
 23/109 A kérdező kommentje:

21:18

nem hiszem, hogy érted amit mondok. Azt hiszem, közösen be kéne iratkoznunk szövegértés-fogalmazás tanfolyamra.

Miért, szerinted talán létezik a múlt? Szerinted a jelent a 10, 100 és 1000 évvel ezelőtt történtek alapján kell megítélni?!

2011. szept. 18. 21:23
 24/109 anonim ***** válasza:
100%

„Tiszteld a múltat, hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn”

/Wass Albert/

2011. szept. 18. 21:25
 25/109 A kérdező kommentje:
21:25 Wass Albert és a prédikációi le vannak szarva. Az is csak múlt. Mint ahogy mindaz, amit én írok. Nehogy komolyan vegye valaki! Ha mind a múltban ragadnánk, senki sem cselekedne. Nem szabad senkinek sem hinni, mert az csak a múltba ragad vissza! Még nekem se! Inkább magatokban próbáljátok a dolgokat lerendezni, nekem ez általában segít. Viszont amikor minden nap első csevegését megkezdem valamivel, rögtön engem is elragad ez a viselkedés...
2011. szept. 18. 21:28
 26/109 anonim ***** válasza:

Nagyon negatív a hozzáállásod!

A múlt márpedig hatással van rád, meg azok az emberek is! Ha a honfoglalók nem jöttek volna ide, neked most nem lenne hazád! Még egy füves pusztád sem, nemhogy ilyen gyönyörű természet mint a miénk, meg ilyen jó éghajlat sem. Nem lenne élettered.Letelepedés után ha a hőseink nem védték volna meg a hazát akkor most te nem léteznél. Ők fejlesztették ki az oktatást ami neked is nagy előny meg lehetőség volt! Magyarországon nagyon jó a szakemberképzés! Sok az okos orvosunk, ha ők nem lettek volna akkor te lehet megdöglöttél volna vmi járványban. aztán ott vannak a művészeink akik gyönyörű városokat építettek, verseket írtak, festettek. Nyilván ha te korlátozott vagy akkor ezeket képtelen vagy értékelni! Vagy a népdalaink, népművészeteink!

Elődeink sokat fejlesztették az országot, tény h voltak hibák is, amiből tanulni kell!

Szóval, ha minezek nem lettek volna akkor te most egy gettónegyedben lennél Afrikában, vagy Dél amerikában. De talán oda is való vagy. Ha te nem tudod ezeket értékelni, csak a rosszra fókuszálsz, akkor tedd meg nekünk azt a nagy szivességet, h elmész innen, mert rontod a légkört a gyűlöletes gondolkodásoddal, meg a színvonalat!

Nem azzal van a baj amiket a kérdésben leírtál, hanem azzal a gyűlölettel ahogy írtad!

Ha csak a rosszat látod akkor becsapod magad!

2011. szept. 18. 21:30
 27/109 anonim ***** válasza:

kérdező megkérdezhetem hány éves vagy?

azt direkt nem kérdem, hogy mikor születtél mert az a múlt te irtónagy gyökér

2011. szept. 18. 21:31
 28/109 A kérdező kommentje:
21:30 ez a kérdés a rosszról szól. Én nem csak a rosszat látom, de azt látom, hogy minden tendencia a rosszra hajlik. Én nem rontom a levegőt, csak szívom ami már amúgy is rossz. Egy nagy negatív érzelemkitörés részemről ez a kérdés, de hogy gyűlölettel írnék azt visszautasítom. Igenis aggódásból szemlélem így a dolgokat. Na meg, nem is mindig szemlélem így, csak ha ilyen a hangulatom.
2011. szept. 18. 21:37
 29/109 A kérdező kommentje:
21:31 ha ez számít neked akkor megmondom, mert nem titok: 18 éves vagyok.
2011. szept. 18. 21:38
 30/109 A kérdező kommentje:
De te sem értettél meg igazán. Te nem érzed, hogy milyen erőtlen a világ?
2011. szept. 18. 21:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!