Megbolondult a világ. Mi történt velünk?
"Hazafias érzelmű fiatalok" melegfelvonuláson rendőrt vernek.
Parlamentben zsidóznak.
Az utcán cigányoznak.
Általános iskolás gyerekek hétvégén lerészegednek és vizipipáznak. Szülő mindent lát a Facebookon, csak semmit se szól. Legfeljebb azt, hogy legalább nem lesz a gyereke valami középkori, búvalbszott idióta.
Mindenért más országokat teszünk felelőssé.
Inkább dögöljön meg más is, ha nekem rossz.
A pálinka, bor meg újfent "hazafias" magyar "értékek" lettek.
Másról sem szólnak, csak hogy Amerika összeesküvése ez, a politikusok tönkreteszik azt, le vannak szarva a halottak. Szebb jövőt! Zabáljunk hamburgert! Bzi, zsidó aki nincs velünk! Trianont ledöntjük. És csak a mai gondolkodás csak egy részéről beszéltem. De tulajdonképpen minden ember ilyen, csak másnak vallja magát... Mindegy, hogy melyik pártot támogatja.
Lesz még valaha rend?
"A múlt márpedig hatással van rád, meg azok az emberek is!"
Ezt úgy mondod, mintha nem tudnám... Nem az idegosztályról jöttem. Arról beszélek, hogy a múlt nem létezik, nem arról, hogy a jelenre nincs kihatással. (Viszont a jelennek van értelme a múlt nélkül, míg a múltnak nincs a jelen nélkül - ez logikus szerintem, már ha tudsz követni)
"Ha mind a múltban ragadnánk, senki sem cselekedne."
te normális vagy? ha nincs múltad, nincsenek gyökereid, nincsenek tapasztalataid, nincsenek céljaid. Bár nem ennek kapcsán szokták felhozni ezt a példát, de tudtad, hogy ha egy békát beleraksz forró vízbe, akkor kiugrik belőle, de ha langyos vízbe rakod, és lassan elkezded felforralni, akkor a béka bentmarad, és meghal? ő nem foglalkozik a múltjával, amikor még a víz langyos volt. Csak a jelennek él. Azt gondolja:
"hmm, kicsit forró ez a víz, nembaj, tekintsünk előre! felteszek egy kérdést a gyik-re, hogy megbolondult a világ? forró a víz, buborékok vannak az edény falán, és alig kapok levegőt! a radikálisok meg azt kiabálják nekem, hogy ki kéne ugrani. hát mindenkinek elment az esze?!"
megjegyzem, ezek a gondolatok teljesen függetlenek trianontól, de ekkora baromság mellett, hogy a múlt az már elmúlt, nem tudtam elmenni.
és azt megkérdezhetem, hogy hova sorolod magadm ondjuk politikailag?
én még nem vagyok 18 majd leszek, de hogy te egy ostoba agyatlan senki vagy az tuti
Nem vagyok agyatlan, de tervezem, hogy az leszek. Legalábbis itt a kommentektől már eldobom az agyam. (Akinek nem inge, nem veszi magára)
Nem vagyok egy írózseni, mint ahogy azt már korábban is említettem, de mégis értek valamit a másik ember stílusából, fogalmazásmódjából. Te nem értetted meg amit mondtam, ez vagy az én szégyenem, vagy te nem tartozol a potenciális "olvasóközönségemhez". Ha ez trollkodás, akkor az.
21:43 de, vannak tapasztalataim, amiket a múltban szereztem. Viszont másom nincs a múltból, hiszen minden ami van, a jelenhez tartozik. Amit ugye meg másoktól hallottam, azt bajosan tekinthetném a saját múltamnak. A múlt nem létezik, csak az emléke. Ezen nem értem, hogy mit nem lehet érteni...
˝A melegfelvonulásra meg. Találós kérdés:
Ki a deviáns?
a: a rendőrök, akik hivatásuk szerint a rendet próbálják őrizni, magukat és a rendben viselkedő embereket megvédeni a veszélyes elemekről
b: a melegek, akik a meleg büszkeség napján szeretnének büszkék lenni arra hogy melegek. Semmi mást nem tesznek, mint hogy elmondják a világnak, hogy melegek.
c: a csapat tizen-huszon éves idegbeteg, aki odament megverni a melegeket illetve ordibálni. Mivel a rendőrök végezték a dolgukat, ezért őket verték meg.˝
Kedves Kérdező, figyelmedbe ajánlom ezt a videót:
2:20tól láthatod a csapat tizen-huszon éves idegbeteget, aki odament megverni a melegeket illetve ordibálni
2:46tól élő tudósítás egy JOGVÉDŐTŐL
3:43kor még egy tipikus idegbeteg aki csak ordibálni ment oda.
és végül 5:04től ˝a rendőrök, akik hivatásuk szerint a rendet próbálják őrizni, magukat és a rendben viselkedő embereket megvédeni a veszélyes elemekről˝ (5:13kor alaposan ˝megvédtek egy rendben viselkedő embert a veszélyes elemektől˝)
Csak hozzátenném, melegfelvonuláson sosem volt verekedés, tojásdobálás volt, meg kiabálások, de az ebben a társadalomban velejárója egy ilyen típusú rendezvénynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!