Megbolondult a világ. Mi történt velünk?
"Hazafias érzelmű fiatalok" melegfelvonuláson rendőrt vernek.
Parlamentben zsidóznak.
Az utcán cigányoznak.
Általános iskolás gyerekek hétvégén lerészegednek és vizipipáznak. Szülő mindent lát a Facebookon, csak semmit se szól. Legfeljebb azt, hogy legalább nem lesz a gyereke valami középkori, búvalbszott idióta.
Mindenért más országokat teszünk felelőssé.
Inkább dögöljön meg más is, ha nekem rossz.
A pálinka, bor meg újfent "hazafias" magyar "értékek" lettek.
Másról sem szólnak, csak hogy Amerika összeesküvése ez, a politikusok tönkreteszik azt, le vannak szarva a halottak. Szebb jövőt! Zabáljunk hamburgert! Bzi, zsidó aki nincs velünk! Trianont ledöntjük. És csak a mai gondolkodás csak egy részéről beszéltem. De tulajdonképpen minden ember ilyen, csak másnak vallja magát... Mindegy, hogy melyik pártot támogatja.
Lesz még valaha rend?
Te egy isten vagy, kérdező!
Pusztítsuk el együtt ezeket a mocskos idegbetegeket és építsünk egy szebb Magyarországot, ahol végre cigányok, zsidók és melegek boldogan nevezhetik magukat magyarnak és nyomhatják el a többségi magyar társadalmat! Én már alig várom, hogy szenvedjenek ezek az idióta magyarok. Gyerünk! :)
"Mindenki csak azt írogatja, hogy ki a hibás. Meg már én lettem a hibás."
1. Abban igazad van hogy bizonyos dolgokban mindenki folyamatosan keres valakit akire ráhúzhatná a vizes lepedőt.
2. Te ezt még számon is kéred másokon miközben ugyanazt csinálod mint ők.
3. Butaság lenne azt hinni hogy te egymagad megváltoztathatod a világot.
Az "aranyos" válasz írója
Kedves Kérdező!
Ez a "vers" egy imádság. Nem mellesleg Magyarország egyetlen esélye, ha hinni tudunk benne.
Ha nem, úgy is lehet, de akkor kéretik mellőzni az ilyen jellegű feltett kérdéseket. Esetleg szeretettel várjuk a TE megoldási javaslataidat.
A hasonlat, amivel éltél bebizonyította, hogy valóban egy agyatlan troll vagy, akit a szülei nem tanítottak hazaszeretetre. Tanulj illendőséget, tiszteletet és becsületet múltunk iránt. Ha ez nem megy, nem vagy méltó a magyar névre.
"Trianonról... Bocs már, ha én a múltat leszarom. A múlt nem létezik."
Neked úgy konkrétan az hiányzik, hogy öt öblös oláh kirúgja a fogaidat a pofádból, és úgy szétverjék a vesédet, hogy hónapokig pirosat hugyozzál, mindezt azért, mert egy magyar városban magyarul mertél beszélgetni az utcán.
És akkor talán felfognád a fiatalkori demenciában szenvedő elsorvadt agyaddal, hogy mi a helyzet a múlttal és jelennel.
Úgy tömören röviden igazad van.
A széthúzás most az úr és a káosz.
Értelmet ne keress benne mert megbolondulsz.
bocsi de ha leszarod a múltat akkor nem tanulhatsz belőle és így nagyobb esélyed van rá hogy elkövesd azokat a hibákat amiket az emberek egyszer már elkövettek!!!
abban igazad van hogy nem szabad a múltban élni!!
de igenis tisztelni kell azokat az embereket is mert minden embert tisztelni kell!!!
azért mert mindannyian megérdemeljük!!
egyébként ahogy ez egyik kedves válaszoló már mondta ÉN IS a kapitalizmust teszem felelőssé!!!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!