Mi a véleményed a Jobbikról?
Nekem az a véleményem, hogyha levetkeznék ezt a zsidózós, cigányozós Zagyvás, Toroczkais énüket, akkor nagyjából egyetértenék velük. Engem szabályosan feldühít, amikor egy jobbikos beszédet mond, a bankok kerülnek szóba, erre a tömeg elkezd mocsko s zsidózni. Olyan, mintha a múltban lennénk, és a szónok nem szól rájuk. Hihetetlen számomra. Meg aki elmondása szerint 2 gyermekes édesanya és kimegy teli torokkal "mocsko s bu zik" -at skandálni egy jobbikos zászlóval. Az ilyeneket kéne levetkőznie magáról a Jobbiknak és sokkalta elfogadhatóbb párt lenne.
Egyébként a javaslataikkal nagyjából egyetértek, főleg a gazdasági részével. (Tudom, a média aztmondta, hogy megvalósíthatatlan, mielőtt valaki benyögné, csak itt a valóságról beszélek.) A cigány büzözőket csak ők tudnák visszaterelni a normális élet irányába, és ezt a többségi cigányság is csak jó néven venné. A gazdasági szabadságharc pedig elkerülhetetlen, mert jelenleg gyarmati sorban vagyunk, ezen nincs mit szépíteni.
"hogyha levetkeznék ezt a zsidózós, cigányozós Zagyvás, Toroczkais énüket"
Akkor a Jobbik egy 2%-os pártocska lenne, amely nem tudná magához vonzani a "rozsdaövezet" prolijait.
Pontosan így is volt ez Vona elnökké választása előtt.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:09
Nagyon szép véleménnyel vagy majd' egymillió honfitársadról. Aki nem ért veled egyet, az már proli? Bírom a korlátolt fajtádat.
ma 02:11
Nézd meg az idegen szavak szótárát, és megtudod, mit jelent a proli.
Utána megnézheted azt is, mit hívnak rozsdaövezetnek.
És így már érteni fogod a Jobbik zajos kazincbarcikai, ózdi, miskolci stb. sikereit is.
Nem szokásom a levegőbe beszélni, amikor azt írom, hogy a Jobbik besöpörte a rozsdaövezetbeli proli szavazatokat, akkor pontosan azt akarom mondani, hogy ezeket a szavazatokat söpörte be. Zsidózással és cigányozással. Ha nem hiszed, akkor vizsgáld meg, milyen fordulatot tett a Jobbik propagandája 2006 és 2008 között (tehát Vona elnökségének első éveiben), aztán meg azt, hogy az egykor 2%-os párt hol gyűjtött szavazatokat.
Ha meg minden mögött hátsó szándékokat és sértéseket keresel, akkor paranoia miatt fordulj orvoshoz.
az én véleményem ma 01:19hez hasonló, nem akarom részletezni. és kivéve, hogy nincs belátásom ítélkezni, véleményt formálni a szimpatizánsok felett, de a többséget nézve szerintem valóban elmondható róluk, amit írt a válaszoló.
ma 02:09-kor, valóban.
nekem unszimpatikus, agresszív, átgondolatlan párt.
ez az én véleményem. kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!