Feladnád Kadhafi ezredest 300 millióért?
Figyelt kérdés
1,6 milliárd dolláros - kb. 300 millió forintos - vérdíjat tűztek ki a fejére. Játsszunk el a gondolattal: ha tudnád, hogy hol van, feladnád őt?2011. aug. 25. 22:03
11/28 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül, de a számokkal itt valami probléma van. 1.6 millárd dollár nem egyenlő 300 millió forinttal.
12/28 anonim válasza:
Annyiért még a boszorkány nagynénémet is, sőt a barátnőmet is.
13/28 anonim válasza:
Nem adnám fel, hanem hazacsmpészném.
Ilyen ritka souvenir úgysincs minden lakásban. Szerintem vagányan mutatna a szekrényben.
14/28 A kérdező kommentje:
Elnézést, rosszul írtam: nem 1,6 milliárd, "csak" 1,6 millió dollár az összeg. Az viszont tényleg kb. 300 millió forint. Mégegyszer sorry, a 300 millió forintra koncentráljatok. Köszönöm.
2011. aug. 25. 23:36
16/28 welee válasza:
szóval te tudod hogy hol van?!
halljátok skacok ez a csóka tudja hol van, és nem akarja nekünk elmondani,
sajnálja tőlünk az 1,6 misi dolcsit.
szerintem nyomjuk fel a srácot, azért is biztos kapunk valamit, nyomra vezettük az amcsi kormányt. mi odaadjuk azt aki tudja hol rejtőzik a csóka.
XD
17/28 anonim válasza:
1,6 millió dollár,nem pedig 1,6 milliárd,egyébként igen.
18/28 anonim válasza:
"Én is pont ezt akartam kérdezni, hogy az 1,6 milliárd dollárból, hogy lett 300 millió forint, de amúgy ingyen is feladnám végülis bűnöző és ez a társadalom érdeke"
Jahh.. hát ilyen megfontolásból viszont téged is fel lehetne adni, kolopeléről meg ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!