Feladnád Kadhafi ezredest 300 millióért?
Figyelt kérdés
1,6 milliárd dolláros - kb. 300 millió forintos - vérdíjat tűztek ki a fejére. Játsszunk el a gondolattal: ha tudnád, hogy hol van, feladnád őt?2011. aug. 25. 22:03
7/28 anonim válasza:
Persze.... A 80 kg sulya el is vinne a 300 milliot a postan.. Ertekbiztositassal nem lehet, nincs benne ertek.
Postas Jozsi
8/28 anonim válasza:
300 millió a hétköznapi embernek felfoghatatlanul sok pénz. Még egy kimondottan kellemes fizetés mellett is ezer évig kellene dolgoznia érte. Nekem Kadhafi se kutyám se macskám. Feladnám ennyi pénzért.
9/28 anonim válasza:
1,6 milliárd dollár nem egyenlő 300 millió forinttal.
Amúgy pedig nem adnám fel.Nem az én ügyem.
10/28 anonim válasza:
Én is pont ezt akartam kérdezni, hogy az 1,6 milliárd dollárból, hogy lett 300 millió forint, de amúgy ingyen is feladnám végülis bűnöző és ez a társadalom érdeke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!