Egyszer mondjuk jót nevettem rajta: amikor azt mondta, hogy Svájcot fel kell osztani három részre :D
2010. máj. 15. 19:16
5/16 anonim válasza:
Egy igaz ember. Én 2 évig éltem Líbiában. Ő mindent megtett a nemzete érdekében.Vállalta az Öböl háborút is, de mai napig is az ország talpon van. Zsidó szemszögből nézve Ő egy fasiszta, antiszemita, náci, vagy amit akartok.
2010. máj. 15. 19:18
6/16 anonim válasza:
Egy nyomorúságos pojáca. Egy petrodollárok által felpumpált, viszonylag fejlett ország élén áll, és mégis képes volt elveszteni egy háborút Csád, a világ egyik legfejletlenebb országa ellen. Fénykorában egy kedélyes, extravagáns figura volt, lehetett rajta röhögni, most már az aggkori elbutulás jeleit mutatja és egyre kisstílűbb.
Különben nem lehet tudni, hogy "szereti"-e a "népe", csak annyit tudunk, hogy Líbiában nincsenek szabad választások, nincs szólásszabadság, és ha tüntetnek a rendszer ellen, akkor brutális megtorlás szokott következni számos halottal. Egyike Afrika brutális diktátorainak.
2010. máj. 15. 20:47
7/16 anonim válasza:
Hát azért vannak okos ötletei is, például az Afrikai Unió megerősítése az Eu mintájára.
(Amit Svájccal művel tényleg elég komikus.)
2010. máj. 15. 22:01
8/16 anonim válasza:
Kerdezd meg Chrudinak Alajost,Ő beszelt vele is.sőt az apjaval is keszített riportot,de lehet,hogy akkor tiltottak ki,mert az öreget annyira felidegesítette,hogy rosszul lett./Panorama egyik adasa/
2010. jún. 25. 20:41
9/16 anonim válasza:
Szegény csávó erőlködik de már nem húzza úgysem sokáig.
2011. márc. 14. 19:50
10/16 anonim válasza:
Ha nem volna egy ország és hadsereg ura, akkor még nevetnék is rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!