Mi a véleményetek az Ellenkultúra. Infó blogról? Szerintetek fasiszták?
A francia "új jobboldal" nevű icipici szélsőjobbos irányzat 3-4 magyarországi híve által képviselt "mozgalom" oldala. Kb. ugyanolyan, mint a hungarista oldalak, de míg a hungarizmusnak lehet vagy 1000 híve ebben a 10 millió lakosú országban, addig a nouvelle droite-nak lehet vagy 10.
Ha baromi "különlegesnek" akarod magad érezni szélsőjobbos társaságban, idézd az ellenkultúrát. Ha értelmes dolgokat akarsz olvasni, ne ezen az oldalon keresd.
Miért primitívek a hungarista oldalak?
Én is olvasójuk vagyok és szerintem nagyon is megfelel a minőségük, nincs velük semmiféle probléma.
"Én is olvasójuk vagyok és szerintem nagyon is megfelel a minőségük, nincs velük semmiféle probléma."
Hát, én erre nem lennék ilyen büszke :)
"Nem tudom, mert a hungarista oldalak elég primitívek, itt pedig elég értelmesnek tűnő dolgokat lehet olvasni"
Igen, értelmesnek TŰNŐ dolgokat. Azért te is érezhetsz valamit, ha így fogalmazol.
"és szerintem nem is írnak rosszul."
Nem mindegy, hogy az értelmetlen hülyeségeket milyen stílusban írják?
Egyébként szemben a hungarista tahósággal, a nouvelle droite-ra tényleg jellemző egyfajta értelmiségi(eskedő) stílus.
"számomra nem egyértelmű a nézeteik. Tudsz róluk esetleg valami többet?"
Újpogányság, biopolitika, néha tradicionalizmus. Eléggé színvonaltalan és életidegen dolgok, gimnazistákra és elsőéves bölcsészekre azonban rendszerint nagy hatásuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!