Az ellenkultura. Info jobb mint a kuruc. Info?
Figyelt kérdés
Most olvasgattam az ellenkultura.info-t és szerintem sokkal színvonalasabb módon adják elő a nézeteiket, mint a kurucon. A kommentekben is sok igazság van szerintem.
Ja és ami a legszimpatikusabb: fikázzák a Jobbikot is. Nekik elhiszem, hogy ők valóban nemzeti érzelműek!
Ez csak egy a cikkek közül amit érdemes elolvasni, hogy mi is az a barikád és mi is az a kuruc.info.!
2011. márc. 20. 04:24
2/11 anonim válasza:
Én inkább a jovonk.info-t ajánlom a figyelmedbe.
3/11 anonim válasza:
Az ellenkultúra nemzeti anarchista, a jövönk.info a nyilas, a kuruc meg már leginkább semmilyen.
4/11 A kérdező kommentje:
A kuruc egy neonáci bulvárhírlapra emlékeztet (nem csak engem,hanem a nemzetieket is!)
2011. márc. 20. 09:04
5/11 anonim válasza:
a kuruc.info-ban megélhetési politikusok írják a saját pártjuk hírnevet... kár hogy ez a hírnév nem áll másról, mint hogy cigánybűnövés van holokauszt nem volt és Szögi Lajost is hogy meg különben! Hazaáruló banda!
6/11 anonim válasza:
Kuruc szimplán szörnyű ,annyira politika,mint amenyire a thunderdome zene volt! Az ellenkúltúrával még ismerekedem,de jó tudni,hogy vannak még értelems hangvételű nemzeti oldalak,bár Sztanyiszlóra hivatkozni mindíg gáz!
7/11 anonim válasza:
Egyik nyomorúságosabb, mint a másik.
8/11 anonim válasza:
Jövőnk.info az érdekes tanulmányokat,véleményeket ír.A Kuruc.infó mai, máshol le nem írt hírekkel hírportál.A Hunhir is jó oldal.Az Ellenkultúra árulókkal van tele mint a Tomcat.A Jobbikot mindeggyik osztja.Ez nem baj.Jót s rosszat.
9/11 anonim válasza:
Csak most láttam meg először ezt az oldalt, de tetszik, örülök, hogy megosztottad.
egy jobbikos
10/11 A kérdező kommentje:
Ha nem vetted volna észre a Tomcathez ennek az oldalnak nem sok köze van, de mindegy. Ja és nem az én okoskodásom volt, hanem Ágoston Dánielé :D
2011. márc. 20. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!