Az ellenkultura. Info jobb mint a kuruc. Info?
Most olvasgattam az ellenkultura.info-t és szerintem sokkal színvonalasabb módon adják elő a nézeteiket, mint a kurucon. A kommentekben is sok igazság van szerintem.
Ja és ami a legszimpatikusabb: fikázzák a Jobbikot is. Nekik elhiszem, hogy ők valóban nemzeti érzelműek!
Ez csak egy a cikkek közül amit érdemes elolvasni, hogy mi is az a barikád és mi is az a kuruc.info.!
Sok nemzeti érzelmű ember másként gondolkodik dolgokról, ilyen internetes oldalaknál még inkább látom ezt a megosztottságot. Megértem, emberek vagyunk, saját, egyéni véleménnyel, nem birkák, akik egy dogmát bégetnek. Magam is olvasok többféle oldalt, innen-onnan is tetszik cikk, tudok és szoktam kritizálni.
Azonban én nagyon remélem, hogy ezek a kis eltérések soha nem fognak olyan ellenségeskedésbe átcsapni, hogy esetleg fizikailag bántjuk egymást, esetleg "csak" nagyon megalázó módon, emberi dolgokat semmibe véve.
Akkor nekünk tényleg annyi, az országnak...
Nekem ezek a félelmeim.
Magyar ne bántson Magyart (direkt nagy betűvel, érzékeltetve, hogy nem "csak" olyanokra értem, akik állampolgársága magyar), ha kell, nyújtson neki kezet. Lehet még olyan, hogy igen erősen össze kell fognunk.
Ennyit szerettem volna...
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!