Feltehetőleg nagyon pénzéhes. Nincs mása, ebből akar tkét kovácsolni.
Miért a politikában kérdezted? Az üzlet és pénzügyekben volna az ilyen kérdésnek a helye :)
Egyébként nekem semmi bajom a dologgal, felnőtt, azt csinál, amit akar. Amíg nem tesz törvénybe ütközőt és nem vonul ki az utcára elveszíteni, tőlem azt csinál, amit akar :)
2010. aug. 4. 08:54
3/33 anonim válasza:
Ma reggel volt a mokkában, és inkább sajnálom, mint lenézem. Nem tud jobbat, ez van.Senkitől nem fogja megkapni szerintem. Amúgy sokan meg már egy bundáért is odaadják.Az nem szánalmas?
2010. aug. 4. 08:57
4/33 anonim válasza:
Húha, mondta is, hogy dolgozni nem megy el, pedig már ajánlották neki, mert az a pénz nem lenne elég.:O
Álljon már meg a menet: aki tényleg ilyen helyzetben van, annak szerintem minden fillér számít.
2010. aug. 4. 09:04
5/33 anonim válasza:
Hol itt a probléma? Ezeréves szakma, csak ő kicsit drágán nyomja.
2010. aug. 4. 09:06
6/33 anonim válasza:
Én lemaradtam róla. Miről volt szó? Ki mit árul, meg most pontosan mennyiért?
2010. aug. 4. 09:06
7/33 anonim válasza:
Van egy csaj, akik rosszul állnak anyagilag, és a szüzességét árulja 50milkáért.
2010. aug. 4. 09:07
8/33 anonim válasza:
Hát én nem tudom, szerintem 50 milliót senki nem fog neki adni ezért, aztán kitudja. Egyébként nem nézem le, neki van valamije ami másnak kellhet, máris lehet belőle üzletet csinálni. Ő élete, azt csinál amit akar. 19L
2010. aug. 4. 09:11
9/33 anonim válasza:
Én csak azt nem értettem, hogy ÉK-Mo-on hogyan lehet 50 milla jelzálogot felvenni egy házra. Szerintem max. 10-20 milla lehet rajta.
Akkor meg miért kér 50 millát???
Mellesleg nekem nincs olyan frankó laptopom, mint neki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!