Milyen véleménnyel vagytok arról a 18 éves lányról, aki 0 millióért árulja a szüzességét?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 08:35
11/33 anonim válasza:
Nem 30 millió volt? Tegnap este még az volt a tv-ben hogy 30 milliót kérne. Lehet hogy egy riporttól felment 50millióra XD.
12/33 anonim válasza:
Én vasárnap hallottam a Juventuson és ott is 50 Milla volt, azt mondta, hogy még nincs meg az érettségije, így csak diákmunkára mehetne, de ott baromi keveset fizetnek, az nem segítene a családján.
13/33 anonim válasza:
0 millióért érdekel. Amúgy pont ennyiért lehet szűz lányt találni. Csak érteni kell a csajozáshoz.
14/33 anonim válasza:
a szitu az, hogy nemcsak krva, de még nem is eredeti, hisz ez már egy lejárt ötlet. a romén csaj kezdte. sőt volt erről egy (kamu) blog is ami arról szólt, hogy a csaj a szüzességét árulja.
szóval a csaj kreativitása is 0.
15/33 anonim válasza:
AIDS-es szadistát neki.
Ha tényleg a szülei miatt csinálja,akkor nekik is.
16/33 anonim válasza:
Ebay-en árulja, a licit tart 30 milliónál, és a "villám-ár" 50 millió. Én sajnálom, hogy ennyire kell a pénz a családjának, mert a szüzesség egy olyan dolog, amit egy arra érdemes embernek kéne adnia, nem annak, aki többet fizetett érte.
17/33 anonim válasza:
ha belegondoltok ez lavinát indít el. már így is a legtöbb fiatal lány ribiként fut az életben, de ezek után ellepi majd a netet a sok fizetős szűz lány.
18/33 anonim válasza:
Pláne,hogy párszázezeér olyan kis helyre szűzhártyát rittyentenek a plasztikai sebészek...
19/33 A kérdező kommentje:
Igen arra gondolok, csak lehagytam az 5-t :D
2010. aug. 4. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!