Büszkék vagytok magyar származásotokra?
"Liberalizmus követőinél van a legtöbb marha. "
http://www.youtube.com/watch?v=1x6SooVNyS8
Nézd meg a bácsit az elején, meg a többi marhát is. Szerinted melyik liberális?
A bácsi idegbeteg, igaza van csak rosszul mondja el a panaszát, nagyon rosszul.
De akiket én ismerek jobbikosokat, szélsőjobbosokat azok egy sem ilyen, mind békés nyugodt kulturált emberek, idős bácsik, nénik, fiatalok.
Viszont mudri lav rólad teljesen más a véleményem!
http://www.youtube.com/watch?v=OrQJXNve274&feature=related
ebbe köss bele nagyokos
Magyargyűlölő: nem, azokat a magyarokat, akiket ismerek, szeretem, ismeretlenül viszont nem foglalok állást, tőlem lehet az magyar vagy akárki más.
Rosszindulatú: azért mert védem időnként a kisebbségeket? Csak nem egy gyűlölködő országban akarok élni, mert ez hátráltatja a legjobban az országot. Aki pedig gyűlölködik, abba igenis belekötök.
Kötekedő: hát ebben van valami, nem kétlem, de ez szerintem nem olyan nagy gond, így lehet az emberek igazi véleményét megtudni.
magyargyűlölő: a jobbikosokat nagymagyarnak titulálod, akik hol kommunisták, hol magyarellenesek...
kötekedő: nem láttam olyan választ amibe nem kötöttél volna bele elsőként!!!
rosszindulatú: a kötekedésed általában rosszindulatú és te is az vagy az előbbiek alapján
"jobbikosokat nagymagyarnak titulálod, akik hol kommunisták, hol magyarellenesek"
a jobbikosok 90%-a magát is nagymagyarnak vallja, soha nem mondtam rájuk, hogy kommunista, és azt sem, hogy magyarellenes
"nem láttam olyan választ amibe nem kötöttél volna bele elsőként!!! "
Pár válaszba belekötöttem, de ez azért erős túlzás
"a kötekedésed általában rosszindulatú és te is az vagy az előbbiek alapján"
A te nézőpontodból rosszindulatú, mert ellened irányul, de igazából nem az, csak kifejtem a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!