Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért hal ki belőlem a naciona...

Miért hal ki belőlem a nacionalista eszme?

Figyelt kérdés

Igazából kb 16 éves lehettem, mikor nagy világotmegváltó elméleteket szövögettem. Szerintem ennyi évesen nem probléma.

Aztán erősen szélsőjobboldali lettem. Ennek igazi előnye az volt, hogy a történelmet nagyon megszerettem, folyton törit tanultam. (meg is lett az eredménye az érettségin is)

Még most is azért bennem van az eszme, rühellem, ha valaki a hazámat vagy nemzetemet ócsárolja.

Az utóbbi kb 6-8hónapban folyamatosan csökkent a politika irányába való érdeklődés. Régebben mikor a magyar himnuszt meghallottam sírtam és hasonlók. Most meg nem tudom mi van velem, egyre inkább a jövőt építgetném. (tanulás, munka, munka)

Mindig azt mondogatom ilyenkor magamnak, hogy úgyse tudok semmit tenni.

1; kevés vagyok én ahoz

2; amíg ilyen politikusaink vannak, addig ne is nagyon várjunk óriási fejlődéseket.

Valakinek ötlete van, hogy mi lehet ennek az oka?

2011. aug. 6. 13:53
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Bocsánat talán félreérthetően fogalmaztam, úgy értettem, hogy kulturális értelemben kezdene el hanyatlani az ország. Már így is sokkal kevesebbet foglalkozunk a kultúránk ápolásával mint kellene. Mi is beálltunk a többi európai ország sorába, akik feláldozzák nemzeti kultúrájukat egy definiálatlan páneurópai katyvaszért.
2011. aug. 9. 18:28
 32/33 anonim ***** válasza:

"Mi is beálltunk a többi európai ország sorába, akik feláldozzák nemzeti kultúrájukat egy definiálatlan páneurópai katyvaszért"

Ez hülyeség.

A páneurópai katyvasz pályázati pénzeiből is támogatják a hagyományőrzést (már persze amit nem nyúlnak be odafent)

Továbbá az idegenforgalmunk jó része a nemzeti kultúránkból fakad.

2011. aug. 9. 18:35
 33/33 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez normális. Én is így érzek. Volt egy idő, amikor teljesen szélsőjobbos zenéket hallgattam, könyveket olvastam stb. aztán elkezdtem figyelni a jövőmre, az életemre, megnéztem azokat a dolgokat, amiket a szélsőjobb elítél(konkrétan azért hogy objektív képet kapjak): pénzvilág és a gazdagok stb. elkezdtem gazdag emberekkel ismerkedni(ismerősökön keresztül) és rájöttem, hogy a legjobban pont a szélsőségesek a csordakövetők, őket a legkönnyebb befolyásolni és hogy a világ közel sem úgy működik, hogy összeül 5-10ember és eldöntik hogyan játszadozzanak velünk. Ennél sokkal komplexebb dolgokról van szó és igaz hogy sok a gazdag zsidó(mert hát ezért utáljuk őket,nem? ) de még több a gazdag és nem zsidó. A gazdaságot meg rengeteg számadat,képlet és nem egy társaság hanem a matematika és az intelligencia irányítja. A politika meg csak a politikusoknak jó, neked felesleges követni. Csak ideges leszel a semmiért.

Én büszkén vállalom hogy magyar vagyok és imádok itt élni, mert ha eleget utazol a világban, rájössz hogy összeteheted a két kezed hogy ide születtél.

2011. aug. 10. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!