Hogy lehet kimutatni az öltözködésben a nacionalista gondolkodást?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 21:27
2/13 anonim válasza:
Elsősorban a szívben lakozik a nemzeti érzelem, nem is kell ezt hivalkodóra fogni. Egy nemzeti színű karszalag, egy címeres kulcstartóval is jelezheted az emberek felé, hogy mi van a szívedben.
Szép estét!
3/13 anonim válasza:
Miért kell kimutatni? Nem ezen múlik.
4/13 anonim válasza:
nagymagyarország övcsat, farmer vagy fekete nadrág, nemzeti jelképet ábrázoló póló, csuklószoríró, ilyenek... csak nehogy az orkok megverjenek az utcán XD
5/13 anonim válasza:
Egyébként nem muszáj kimutatni. Én se mutatom ki. Ugyan úgy nézek ki mint a szomszéd házból a Pityu. Aki ismer engem, az tudja rólam, ennyi.
6/13 anonim válasza:
21:29 vagyok. de ha valamit tenni akarsz a nemzetért, az nem az öltözködésen múlik ,hanem h szülsz 4gyereket, jó helyre szavazol, ilyenek...
mert a kárpát-medence azé aki teleszülte, nemigaz?
7/13 A kérdező kommentje:
Húúúú, nagyon gyorsak vagytok. Természetes, hogy nem szabad hivalkodónak lenni, de apróságok elférnek.
2010. márc. 23. 21:31
9/13 anonim válasza:
Forró nadrág, rózsaszín atléta, bőr mellényke, és egy kokárda.
10/13 anonim válasza:
Ha a japán nacionalista gondolkodásra gondolsz, akkor viseld ezt a népviseletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!