Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért hal ki belőlem a naciona...

Miért hal ki belőlem a nacionalista eszme?

Figyelt kérdés

Igazából kb 16 éves lehettem, mikor nagy világotmegváltó elméleteket szövögettem. Szerintem ennyi évesen nem probléma.

Aztán erősen szélsőjobboldali lettem. Ennek igazi előnye az volt, hogy a történelmet nagyon megszerettem, folyton törit tanultam. (meg is lett az eredménye az érettségin is)

Még most is azért bennem van az eszme, rühellem, ha valaki a hazámat vagy nemzetemet ócsárolja.

Az utóbbi kb 6-8hónapban folyamatosan csökkent a politika irányába való érdeklődés. Régebben mikor a magyar himnuszt meghallottam sírtam és hasonlók. Most meg nem tudom mi van velem, egyre inkább a jövőt építgetném. (tanulás, munka, munka)

Mindig azt mondogatom ilyenkor magamnak, hogy úgyse tudok semmit tenni.

1; kevés vagyok én ahoz

2; amíg ilyen politikusaink vannak, addig ne is nagyon várjunk óriási fejlődéseket.

Valakinek ötlete van, hogy mi lehet ennek az oka?

2011. aug. 6. 13:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
68%
megjött a józan eszed. a cigókat pedig senki se szereti
2011. aug. 6. 14:53
 12/33 anonim ***** válasza:
60%
Mert kinőtted. Ideje is volt.
2011. aug. 6. 14:55
 13/33 A kérdező kommentje:

Attól én még jobboldali vagyok, jobbikos szavazó is.

Csak nem annyira brutál szélsőséges. (már szerintem a sovinizmus határát súrolta)

Az a baj, hogy az emberek a jobboldali embereket a kukagyújtogató, iskolázatlan barmokkal azonosítják.

Ez elég szomorú, de ez van.

2011. aug. 6. 15:19
 14/33 anonim ***** válasza:
68%

Én is hasonló helyzetben voltam, bár nálam kicsit drasztikusabb volt a dolog. 13 éves voltam a tévéostrom idején. Utána minden jött magától, informatikán mindenki a kurucinfót olvasta(én amúgy 2006 előtt is ismertem), nameg a bombagyár-rádió is alap volt. Beleszövődött a mindennapjaimba, Hollywoodban már csak a illuminátusok összeesküvését láttam, a magyar parlamentben Izraelt, a szupermarketekben a magyarellenességet. Ahová néztem, mindenhol ellenséget láttam. Iránt támogattam minden fórumon stb... Aztán a bombagyár megszűnt, a világgazdasági válságnak úgy-ahogy vége volt, a kurucinfó retorikája pedig egyre gusztustalanabbnak tűnt. Múlt az idő, új embereket ismertem meg. Rájöttem, hogy a legnagyobb jótevőm zsidó volt. Megtudtam, hogy a perzsák 90%-a úgy utálja a rezsimet mint a szart, illetve arra, hogy Ahmadinezsád f*szságai miatt emberek milliói szenvednek. Mivel közgázra készültem, ezért utánanéztem pár dolognak, felhívtam a bankár rokonomat, megvettem pár könyvet és rájöttem, hogy a világgazdaságot kőkemény képletek, meghatározott számítások irányítják, nem pedig szabadkőművesek, ördögök, összeesküvők. Sajnos arra is rájöttem, hogy nem ők nyomták a propagandát éveken keresztül a fejembe. Mondhatni, hogy a farkas kiáltott farkast :S

Lassan én is 19 éves leszek, és úgy érzem, hogy "megtisztultam". Szélsőjobbos koromban minden bokorban ellenséget láttam, minden nap azt hittem, hogy bedől az USA gazdasága, mindig azzal feküdtem, hogy másnap izraeli tankok zörejére ébredek. Most nagyon hülyének érzem magam, hogy ezeket mind elhittem, még akkor is, ha csak 14 éves voltam. Érzelemből politizáltam, ami egy nagyon keserves dolog.

2011. aug. 6. 15:19
 15/33 A kérdező kommentje:
Mondjuk határrevíziót én sem ellenezném. (magyarlakta területeket annektálni kellene)
2011. aug. 6. 15:23
 16/33 anonim ***** válasza:
15%
"(magyarlakta területeket annektálni kellene)"- akkor háború törne ki. Ukrajna egyedül szarrá lőne minket.
2011. aug. 6. 15:26
 17/33 A kérdező kommentje:

Ezért kell az országot építeni.

Mi NATO tagok vagyunk és nem csak háborúval lehet területeket nyerni.

Azok a katonág a legveszélyesebbek, akik a saját földjüket védik.

2011. aug. 6. 15:33
 18/33 anonim ***** válasza:
31%
Nem nőtted ki mostanság vannak fontosabb dolgok az életedbe nem ábrándozhatunk mindig a magyar nemzet feltámadásáról. Hallgass egy kis nemzeti rockot és visszajön az eszed. Egyébként jó nagy hülyeség volt itt feltenned ezt a kérdést mivel az itteni sok szélső liberális csak mocskolódni fog.
2011. aug. 6. 17:39
 19/33 A kérdező kommentje:
Lehet, mert Kárpátiát is régen hallgattam.
2011. aug. 6. 17:56
 20/33 anonim ***** válasza:
83%

15:19-es:

Az igen.Szép leírás.:)

2011. aug. 6. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!