Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért mondják azt az antirassz...

Miért mondják azt az antirasszisták, hogy a gyűlölet ellen vannak, amikor pont az elveikkel generálják a gyűlöletet?

Figyelt kérdés

Az Európában jelenleg uralkodó szellemi irányzat nevében - aminek a fő tételei közé tartozik az antirasszizmus és a tolerancia is - idehoznak rengeteg afrikai, közel-keleti, bevándorlót Európába, miközben teljesen nyilvánvaló, hogy ha az európai és az ő kultúrájuk úgymond egymás mellé kerül, akkor abból természetesen gyűlölet fog kialakulni, mert egyik kultúra sem érti meg a másikat.

Nem lenne egyszerűbb mindenkinek ott maradni a s*ggén, ahol van és nem egymás hegyére-hátára telepíteni olyan embereket, akik nagyon nagy valószínűséggel nem értik meg a másikat?

Ha nem jönnének ide, Európába ezek az emberek és nem találkozna egymással a két kultúra, akkor nem lenne gyűlölet és ellenségeskedés sem. Szóval aki nem akar gyűlölködést, az azt támogatja, hogy a bevándorlók menjenek vissza oda, ahonnan jöttek.

2011. júl. 28. 08:17
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

09:00

Ment a pipa. :)

2011. júl. 28. 09:10
 22/31 anonim ***** válasza:

"A kávéivás sem azért lett elterjedt az európai népek körében, mert betelepítettek egy csomó etiópot meg arabot Európába, akik elterjesztették a kávézás szokását. Az európai ember látta, hogy működik és átvette a szokást. Ehhez nem kellett idejönniük."

Haha. :D Igen, drága, de ehhez meg az európaiaknak kellett ODAmenniük, hogy láthassák...

2011. júl. 28. 09:13
 23/31 anonim ***** válasza:
89%
Gondold végig: a teaivás sem úgy terjedt el az angoloknál, hogy most ők azt csak "látták" az indiaiaktól. Elég komoly megszállás volt indiában. A bevándorló népek csak azt csinálják, amit az európai ember csinált a gyarmatain: odaköltözik egy jobb élet reményében. Szerintem ahhoz képest, amit az Európaiak csináltak Afrikában és Amerikában, elég visszafogottak.
2011. júl. 28. 09:16
 24/31 A kérdező kommentje:

"Haha. :D Igen, drága, de ehhez meg az európaiaknak kellett ODAmenniük, hogy láthassák..."

Én nem azt mondom, hogy senki ne menjen sehova. Menjen, nézze meg, érdeklődjön, kiránduljon, de ne költözzön oda. Ez a véleményem és szerintem ezzel biztosítva lenne a jelenkor embere számára más kultúrák megismerése amellett, hogy közben hű maradna nemzetéhez is.

Egyébként amit mondasz, az igaz. Odamentek. De a mai világban már nem kéne hódítóként menni indiába, ha meg akarod ismerni az ottani szokásokat. Mehetsz turistaként is.

2011. júl. 28. 09:24
 25/31 A kérdező kommentje:

"Gondold végig: a teaivás sem úgy terjedt el az angoloknál, hogy most ők azt csak "látták" az indiaiaktól. Elég komoly megszállás volt indiában."

Erre előbbiben leírtam a véleményemet.

"A bevándorló népek csak azt csinálják, amit az európai ember csinált a gyarmatain: odaköltözik egy jobb élet reményében."

Jó, de amikor mi csináltuk, akkor rájöttünk, hogy ez nem jó így. Most már visszajöttünk tőlük, ők se tegyék, mert ez így nem működőképes.

"Szerintem ahhoz képest, amit az Európaiak csináltak Afrikában és Amerikában, elég visszafogottak."

Hát ha így folytatódik a dolog, ahogy jelenleg, akkor pár éven vagy évtizeden belül nagy konfliktusok lehetnek Európában azért, mert itt vannak és akkor attól félek már egyik fél sem lesz visszafogott.

Egyébként ha belegondolsz, akkor az európaiak magasabb civilizációs és szervezeti szinten voltak, mint azok a népek, akiket megszálltak. Az idejövők kultúrája inkább leépíti Európát, semmint fölépíteni.

2011. júl. 28. 09:30
 26/31 A kérdező kommentje:
fölépítené*
2011. júl. 28. 09:31
 27/31 anonim ***** válasza:
89%
Mi magyarok is ott vagyunk a világ minden szegletében, és igyekszünk a saját kulturánk szerint élni, és azt megtartani, megismertetni más népekkel. Az a baj, hogy kevésbé vagyunk toleránsak másokkal szemben.Egy adott ország törvényeit betartani meg nem kultúra.A törvény az törvény!
2011. júl. 28. 09:33
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

"Jó, de amikor mi csináltuk, akkor rájöttünk, hogy ez nem jó így. Most már visszajöttünk tőlük, ők se tegyék, mert ez így nem működőképes."

Tényleg egyetlen fehér európai származású sem él Amerikában...

"Egyébként ha belegondolsz, akkor az európaiak magasabb civilizációs és szervezeti szinten voltak, mint azok a népek, akiket megszálltak. Az idejövők kultúrája inkább leépíti Európát, semmint fölépíteni."

Azért az Európaiaknak elég jól sikerült mind az azték, mind az inka civilizációt leépíteni. És az ő civilizációjuk nem volt fejletlenebb mondjuk a sötét középkor Európai civilizációjánál, sőt, Machu Picchu olyan műszaki megoldásokat követelt, ami abban a korban mindenhol máshol kivitelezhetetlennek számított volna.

2011. júl. 28. 09:49
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

"Az etnikai határok rendezésével és nemzetközösségi propagandával szerintem lehetne csillapítani a kedélyeket. Szerintem legyen azé a nemzeté egy település, amelyiknek a tagjai legtöbben lakják azt."

És így lett Beloiannisz Görögországé, Pilisszentkereszt meg a szlovákoké....

LOL!

2011. júl. 28. 09:56
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem, hogy szar az élet Afrikában és a Közel-keleten.

Azt is tudom emiatt főleg a nyugat-európai államok felelősek.

De ez akkor sem járható út.

A kérdezőnek igaza van, 20 éven belül háború lesz a bevándorlók és az európaiak közt. Megoldás lehetne, ha a fejlettebb nyugati államok inkább támogatnák a 3. világ országait minden eszközzel, hogy OTT tudjanak viszonylag jól élni az emberek és befejeződhetne Európa elözönlése.

Nevezettek sovinisztának, nácinak, rasszistának de nem szeretnék olyan Európában élni, ahol a kölni dóm, a Notre Dam, a Sagrada Familia, a Szt. Péter bazilika vagy a Canterbury apátság helyén mecsetek állnak, ahol az utcákon kizárólag csadoros nőket és burkás férfiakat látok. Szerencsére Magyarországon még nincs ilyen probléma.

2011. júl. 28. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!