Ha már a vízcsapból is az folyik, hogy nem szabad rasszistának lenni, tilos gyűlöletet kelteni, akkor a talmudot miért nem tiltják be?
Figyelt kérdés
Nem akarok provokatívnak tűnni, de én beleolvastam és sokminden van benne olyan, ami simán kimeríti a rasszizmus és a gyűlöletkeltés fogalmait.2010. aug. 1. 13:02
1/24 anonim válasza:
"Nem akarok provokatívnak tűnni, de én beleolvastam és sokminden van benne olyan, ami simán kimeríti a rasszizmus és a gyűlöletkeltés fogalmait."
- Haha... ja, persze. És mond, hány éve tanulsz héberül?
Ugye jól gondolom, hogy az interneten keringő talmudhamisítvánnyal volt csak dolgod eddig?
2/24 clint válasza:
mert a rasszisták csak keresztény emberek lehetnek. Forditva, a cigányok, a zsidók az gyűlölnek akit akarnak, hisz ők a "kirekesztettek".
3/24 clint válasza:
13:08 ezt forditva is lehet tőled kérdezni.
5/24 clint válasza:
13:08
akkor azt mond már meg mit jelent a gój, ha annyira tudsz héberül???. Nem bántom a zsidókat, mert van aki nem is ismeri a talmudot, de azért az igazságot nem kell titkolni.
6/24 anonim válasza:
13:11: igen, képzeld, én leellenőriztem a sokat idézett helyeket az eredeti műben, és vagy NEM IS LÉTEZTEK egyáltalán (a nagy része ilyen), vagy pedig szövegkörnyezetből kiragadott mondathoz a Talmudban nem létező magyarázatot fűztek. Na, ennyit erről. :)
7/24 anonim válasza:
"akkor azt mond már meg mit jelent a gój, ha annyira tudsz héberül???"
- Semmi sértőt, de ennek magad is utána tudsz nézni.
8/24 clint válasza:
de mit jelent??? Ha semmi sértőt és annyira szakember vagy megmondhatod, nem??
9/24 anonim válasza:
10/24 anonim válasza:
És azért nem írtam le a saját szavaimmal a jelentését, mert, gondolom, annak úgysem hinnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!