Miért mondják azt az antirasszisták, hogy a gyűlölet ellen vannak, amikor pont az elveikkel generálják a gyűlöletet?
Az Európában jelenleg uralkodó szellemi irányzat nevében - aminek a fő tételei közé tartozik az antirasszizmus és a tolerancia is - idehoznak rengeteg afrikai, közel-keleti, bevándorlót Európába, miközben teljesen nyilvánvaló, hogy ha az európai és az ő kultúrájuk úgymond egymás mellé kerül, akkor abból természetesen gyűlölet fog kialakulni, mert egyik kultúra sem érti meg a másikat.
Nem lenne egyszerűbb mindenkinek ott maradni a s*ggén, ahol van és nem egymás hegyére-hátára telepíteni olyan embereket, akik nagyon nagy valószínűséggel nem értik meg a másikat?
Ha nem jönnének ide, Európába ezek az emberek és nem találkozna egymással a két kultúra, akkor nem lenne gyűlölet és ellenségeskedés sem. Szóval aki nem akar gyűlölködést, az azt támogatja, hogy a bevándorlók menjenek vissza oda, ahonnan jöttek.
"???? semmi jel? végülis, csak a szlovákok kitekernék a nyakunkat az első adandó alkalommal. még Fico is azt mondta, hogy nem tart kizártnak egy magyarországgal való fegyveres konfliktusra. vagy kérdezz meg egy délvidéki magyart mennyire rendben vannak a románokkal. esetleg egy uránt vagy szerbet. ne beszélj már hülyeséget"
Jó, rendezni kell pár helyi etnikai határt, ennyi. Amúgy Fico tényleg ezt mondta, de szerinted mennyi rá az esély, hogy meg is teszi a jelenlegi Európán belül? Vagy csak annyit kellene csinálni, hogy létre kell hozni egy Európai Nemzetközösséget az Európai Unió helyett, ami feladatául tűzné ki az egyes európai országok kultúrájának és nemzeti hagyományainak ápolását, de ellene lenne az európai nemzetek egymás elleni sovinizmusának és az ilyen Fico-féléket leváltaná a francba. Ez lenne a megoldás.
"A kávéivás sem azért lett elterjedt az európai népek körében, mert betelepítettek egy csomó etiópot meg arabot Európába, akik elterjesztették a kávézás szokását. Az európai ember látta, hogy működik és átvette a szokást."
Igen, nekünk pl 150 évig tanítgatták a törökök. Ja, igen. ITT VOLTAK.
A bevándorlókat lehet nem szeretni, de azt ne felejtsd el, h 1000 évvel ezelőtt mi is bevándorlók voltunk.
A te logikád szerint vissza kellene mennünk valahová az orosz sztyeppékre? :-)
""ezt már kinőtte mára és tulajdonképpen semmi jel arra, hogy egymást akarnánk széttépni. "
Ha ennyire okosnak véled magad, miért tettél fel egy teljesen értelmetlen kérdést,aminek az eredménye csak az lesz, hogy úgy sem fogadod el a másik véleményét?"
Én csak elmondtam a véleményemet a válaszodról, továbbkanyarítva a beszélgetést. Bocsánat, hogy megbántottalak, nem volt szándékos.
"Igen, nekünk pl 150 évig tanítgatták a törökök. Ja, igen. ITT VOLTAK."
A káviivás egész Európában igen elterjedt szokás (tehát nem csak nálunk) és a törökök nem hódították meg egész Európát.
Egyébként nem kellene aggódni azon, hogy nem terjednek eléggé a kultúrák között a szokások. Sokkal egyszerűbben mennének a dolgok, mint 500 évvel ezelőtt, amikor az embernek még az is nagy ritkaság volt, hogy elment a közeli nagyvárosba. Manapság már sokkal egyszerűbbek a dolgok.
"Szerintem az egész Föld népességét teljesen össze kellene keverni, és ki kellene alakulnia egy egységes emberi kultúrának. Várom a virtuális pofonokat."
Nem pofozlak meg, de szerintem ez nem teljesen jó, mivel eltűnne a sokszínűsége az egész világnak. Mindenki menjen vissza a helyére, de ne tűnjenek el a kultúrák.
Teljesen igaza van a kérdezőnek, sajnos a letelepült népek mellett vannak vándornépek, mindenki tudja kikről van szó, akik elterjedten élnek a letelepedett népek között, elsősorban belőlük kerülnek ki az antirasszisták, hogy kifogják a szelet az ellenük védekezők vitorláiból.
Róluk mindig az ocsú és a tiszta búza esete jut eszembe, amelyeket igyekeznek elválasztani egymástól, hogy kenyeret tudjunk sütni.
"Engem nem bántottál meg csak észrevettem te is egy tipikus tudálékos,okoskodó kretén vagy mint sok más itt az oldalon,felteszel egy kérdést,de pont leszarod a válaszokat,bármilyen igaz hozzászólást írhat itt bárki,te valami elvont hülyeséggel úgy is megcáfolod."
Jó, de nekem nem az a célom, hogy cáfoljak, csak ha egyszerűen más véleményen vagyok, mint te, akkor pusztán nem fogom azért azt gondolni ezentúl, amit te gondolsz, csak hogy meg ne sértselek. Szóval érted. :)
"nincs megoldás. trianon miatt mindenki fújja a saját nótáját"
Az etnikai határok rendezésével és nemzetközösségi propagandával szerintem lehetne csillapítani a kedélyeket. Szerintem legyen azé a nemzeté egy település, amelyiknek a tagjai legtöbben lakják azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!