Ezt komolyan van aki komolyan gondolja?
Van.
És ha van neki, akkor nehogy már a zsidó legyen, ha mi is lehetünk azok.
Szerintem meg a Spártaiak.
THIS IS SPARTA!!!!!!!!!!!!!
Ha úgy érted, hogy azok, akik hallgatják, komolyan gondolják-e: Nem tudom, mindenesetre sokak szó- vagy írásbeli megnyilvánulásaiból úgy tűnik, igen. (Ld. pl. itt, a GYK-n is...)
Ha arra gondolsz, aki mondja, szintén nem tudom, de szintén úgy tűnik, hogy igen.
Persze előfordulhat, hogy nem gondolja komolyan, csak "szakma- vagy pénzszeretetből" beszél; gondolom, az effajta hozzáállás erkölcsi szintjéről mindenkinek megvan a véleménye, különös tekintettel arra, hogy sokan szálka nélkül benyelik, amit a média mond...
Akik komolyan gondolják, szerintem nem túl sokat olvastak utána a fellelhető, hiteles szakirodalomban... Ez elméletileg pótolható hiányosság.
Ha meg csak úgy elhiszik, komolyan gondolják, és még terjesztik is,... Nem írom le a mondat végét, mert még valakinek belegázolnék az érzékeny lelkivilágába, aztán jól letöröltetné a válaszomat. :)
Am. hónapok óta nem nézek TV-t, ezt a csatornát meg soha nem is néztem, csak hírét hallottam. De hallomásból nem tűnt ennyire súlyosnak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!