Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Komolyan elhiszitek ezt az...

Komolyan elhiszitek ezt az illuminátus meg új világrendes dumát? Olvasd végig lent!

Figyelt kérdés

Ha belegondolsz az egész egyszerűen valóságszerűtlen. Hogy tudná néhány család irányítani az egész világot bármennyi pénzük is van? Azt mondják hogy irányítják a politikusokat...

De hát a kormányok, az országok kereskednek, úgy irányítják az országokat hogy az fejlődjön. A normális politikusok (tehát nem az mszp meg gyurcsány, meg mondjuk az idióta észak-koreai vezetők) az ország érdekei szerint irányítanak egy országot. Jó mindig vannak mindenhol korrupciók, meg néhány kisebb-nagyobb pénzlenyúlás de alapjaiban véve nem vészes.

Mi értelme lenne a rendőrségeknek, hadseregeknek a kormányoknak, a pártoknak ha mindent Rotschildék meg Rockefellerék meg még néhány ilyesmi család irányítana.

Gondoljunk a hidegháborúra.

Ott az oroszok is meg az amcsik is a saját gazdasági és katonai hatalmukat akarták megszerezni. Ennek mi köze mondjuk a Rotschild családhoz?

Mi értelme van akkor a választásoknak, meg minek vannak pártprogramok egy ország kormányzására ha minden csak arra szolgál hogy ennek a néhány családnak a tervei szerint alakuljanak a dolgok. Ugye azt mondják hogy ezek nem akarnak országokat a Földön. Akkor meg minek vannal terület-háborúk pl. Grúziában egy 2-3 ezer négyzetkilométeres területért miért ugrik neki Oroszország a 17 millió négyzetkilométerével Grúziának? E mögött nem állhat valami illuminátus brigád...

Meg akkor mi értelme a gazdaságoknak mi értelme valamit termelni kereskedni ha mindent ők irányítanak?

Szerintem Oroszország és Grúzia azért ugrik egymásnak egy Vas megyényi területért hogy a területi szuverenitását Grúzia megőrizze, vagy hogy Oroszország megvédje az ott élő magukat oroszoknak valló embereket. Nem azért mert ez valami titkos társaságnak az érdeke.

Vagy Amerika miért megy mindenhova háborúzni?

Szerintem azért hogy pl. Irakból kivihessék az olajat és ne kelljen az oroszokkal vagy mással szarakodni olaj miatt a világ legerősebb országának.

Miért utálja mindenki a világon Izraelt?

Mert az iszlám világ közepébe betelepültek és terjeszkednének nem hagyják békén az arabokat.

Ha a gazdasági világválságot a zsidók robbantották ki nem sokat értek vele, mert nagy változás az elmúlt években nem történt a világ menetében.

De azt viszont én is látom hogy ezek a zsidók terjeszkednek be mindenhova felvásárolnak mindent amit lehet és le kéne állítani őket mert Magyarországot is felvásárolják. És mivel tudják el fog jönni a nap és egyre közeleg amikor az egész arab világ fellángol Izrael ellen és kirobbantják őket onnan ahol most terpeszkednek. És nem csak 3-4 arab ország fog összefogni hanem 20. És ez a pillanat egyre közelebb van az arabok ébredeznek.

De szerintem ez a zsidók csak pénzt akarnak pénzzel nem új világrendet meg mit tudom én mit.

A háborúkat forradalmak nem ők robbantják ki hanem az akkor tör ki amikor egyes országok között más módom kezelhetetlen érdekellentét jön ki.

Forradalom meg akkor van amikor a nép megelégeli egy kormány hatalmát.

A gazdaságnak, termelésnek, és kereskedésnek meg azért van értelme mert az országok így tudják fenntartani magukat.

És nem valami nagy illuminátus titok van a háttérben.

Kérlek mielőtt válaszolsz gondold végig ezt. Ülj le 10 percig és gondolkozz el ezen.

Lehet hogy ezek a családok valami csoportba összejárnak de szerintem ez csak valami üzleti csoport ami arról szól hogy "miként szerezzünk még egy nullát a bankszámlánk végére".

2011. febr. 20. 16:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem ez igaz és kész! Az egész emberiséget a gyíkember, földönkívüli reptiloidok irányítják. Ideje felébredni! Bush, Obama, Orbán, az angol királyi család mind mind embernek álcázott földönkívüli. Bizonyítékom is van rá:

http://www.youtube.com/watch?v=Eaaubr3nnHI

Tisztán látszik a szemén, hogy hüllő! A céljuk az emberiség rabszolgasorba hajtása. Ők a Föld eredeti tulajdonosai. Ők szítják a háborúkat és a betegségeket ők alkotják számunkra. Az ő földi helytartóik a zsidók. Mindenütt ott vannak. Vigyázz, lehet még a vacsoránál is szemben ülsz velük! Zsidó többek között Bush, Lady Gaga, Christiano Ronaldo, Obama (Oh, várjunk csak kit utálok még?)...

A zsidók viszont kiszipolyozzák a föld országainak gazdaságát. Megvették már Magyarországot és New Yorkot is! Csak azt nem tudom, hogy miért adtuk el nekik???? Vagy fegyvert tartottak a fejünkhöz?

A zsidók magyarországi helytartói pedig a cigányok. A zsidóknak a cigányokkal az a tervük, hogy túlszaporítják a magyarokkal szemben. Amikor már csak cigány lesz Mo-n, akkor ők könnyebben el tudják foglalni. És azért akarják elfoglalni Mo-t, mert itt van a SzentSziriusziÜbermenschTáltosKirályTibetiVilágSZÍVCSAKRA (SzSzÜTKVSzCs). Aki a csakrát uralja az világhódító erőre tesz szert!! A NASA és a Magyar Fogorvosszövettség Ajánlásával! Na és akkor a zsidók már át tudják venni a világhatalmat és akkor a gyíkembereké a pálya.

Remélem jól szórakoztatok, mert én igen. Szóval ezek kb. ekkora nagy baromságok. És természetesen egy szót sem hiszek el az ilyen dedószövegekből. A lelkiszegények és a tudatlanok "tápláléka" ez.

Kérdező amúgy miért is akarsz meggyőzni bárkit is? Aki ilyeneket elhisz azt nem lehet.

2011. febr. 20. 16:30
 2/16 anonim ***** válasza:
66%

Szegény kis naiv...

Találtál három-négy foltot, amihez nincs köze a Rotschild családnak. Orbán Viktor mondta nemrégiben a parlamentben, hogy "nem minden rossznak én vagyok az oka". Ez is valami ilyesmi lehet.

Oroszország nem ugrott neki Grúziának 2-3 ezer négyzetkilométerért, hanem Grúzia keménykedett, a ruszkik meg lecsillapították őket. Emögött valóban nem áll semmiféle "illuminált" titok.

Amerika nem az olaj miatt megy mindenhová háborúzni. Amerikának van olaja. Kétségkívül kevesebb, mint az arab országoknak, de van neki. Ha az olajért menne, akkor bizony pl. Szaúd-Arábiába is ment volna - mivel azonban itt nem antiszemiták álltak az ország élén, így ezt az országot békén hagyta. Elviszik ezekbe az országokba a "demokráciát", ahol a választásokat mindig az ő emberük fogja nyerni (a nép elé persze odatolják a jobboldal-baloldal cirkuszt, de mindkettő az ő érdekeiket viszi). A mindenkori amerikai elnök pedig igenis a Rotschildok és a Rockefellerek rövid pórázon tartott kutyája.

"De szerintem ez a zsidók csak pénzt akarnak" - és mit csinálnak a pénzzel? Hatalmat. Máskülönben minek kellene nekik pénz?

Gondolj már bele, a cionizmus eredeti célkitűzése az volt, hogy a zsidóknak legyen egy saját országuk. Ez már hatvan éve megvan, mégis vannak cionisták mind a mai napig! Akkor most hogy is van ez?

2011. febr. 20. 16:31
 3/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem Oroszország és Grúzia azért ugrik egymásnak egy Vas megyényi területért hogy a területi szuverenitását Grúzia megőrizze, vagy hogy Oroszország megvédje az ott élő magukat oroszoknak valló embereket. Nem azért mert ez valami titkos társaságnak az érdeke."

Egyébként ez félig igaz. Tény, hogy a grúzok szemétkedtek, de ez az egész csak kakaskodás volt, mivel Grúzia nagyon kacsintgatott a NATO-tagság felé. Ez a háború egy jelzés volt az USA-nak, hogy az a térség az orosz érdekszféra része. A bush érában ui. az volt a cél, hogy körbekerítsék a medvét. De azért az oroszok nem hülyék.

2011. febr. 20. 16:35
 4/16 A kérdező kommentje:
Egyébként a grúz-orosz vitában én is az oroszoknak adok igazat...
2011. febr. 20. 16:47
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem. Komolyan nem hiszem el, mert marhaság. Komolytalanul se hiszem el.
2011. febr. 20. 16:48
 6/16 anonim ***** válasza:
Egy egyszerű kérdés a kérdezőnek: ismerős a francia forradalom három szava? Ha igen, akkor áruld el azt, hogy hol lehetett hallani ugyanazt korábban? Csak a véletlen műve az, hogy ugyanazok a szavak hangzottak el?
2011. febr. 20. 16:51
 7/16 anonim ***** válasza:
33%

"Egy egyszerű kérdés a kérdezőnek: ismerős a francia forradalom három szava? Ha igen, akkor áruld el azt, hogy hol lehetett hallani ugyanazt korábban? Csak a véletlen műve az, hogy ugyanazok a szavak hangzottak el?"

És szerinted a francia forradalom olyan rossz dolgokat vont maga után? És ha a vakolók álltak a háttérben akkor mi van? Ez egy nemes eszme. A magyar 48-as forradalom mögött is ők állnak? És ha igen? Akkor mi van, visszamennél a Habsburgok gondoskodó szárnyai alá?

2011. febr. 20. 16:56
 8/16 A kérdező kommentje:

Még ha lenne is valami ilyesmi a Földön nem hinném hogy szabadságot, testvériséget és egyenlőséget szeretne...

Mert akkor azok akik hisznek ebben az illuminátus dologban nem félnének tőle ennyire.

Ha valaki szabadságot testvériséget és egyenlőséget akar arról nem beszélnek félelemmel. Mert aki szerint létezik ez az "új világrend" meg "illuminati" az retteg tőle...

2011. febr. 20. 16:57
 9/16 anonim ***** válasza:

"Még ha lenne is valami ilyesmi a Földön nem hinném hogy szabadságot, testvériséget és egyenlőséget szeretne..."

Te ezt honnan tudod?

"Mert akkor azok akik hisznek ebben az illuminátus dologban nem félnének tőle ennyire."

Tudod az emberek attól félnek, amit nem ismernek.

"Ha valaki szabadságot testvériséget és egyenlőséget akar arról nem beszélnek félelemmel."

Áh tényleg, azért féltek a vakolóktól annó, mert nyíltan hatalomellenes volt. Ellene volt mind a király- mind az egyház hatalmának. Ja és voltak katolikus tagok, sőt még papok, püspökök is. Azért tiltották meg a katolikus tagságot, mert féltette az egyház a még megmaradt hatalmát.

2011. febr. 20. 17:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem azt akar, de a népet csak ezzel tudja a maga oldalára állítani.
2011. febr. 20. 17:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!