Komolyan elhiszitek ezt az illuminátus meg új világrendes dumát? Olvasd végig lent!
Ha belegondolsz az egész egyszerűen valóságszerűtlen. Hogy tudná néhány család irányítani az egész világot bármennyi pénzük is van? Azt mondják hogy irányítják a politikusokat...
De hát a kormányok, az országok kereskednek, úgy irányítják az országokat hogy az fejlődjön. A normális politikusok (tehát nem az mszp meg gyurcsány, meg mondjuk az idióta észak-koreai vezetők) az ország érdekei szerint irányítanak egy országot. Jó mindig vannak mindenhol korrupciók, meg néhány kisebb-nagyobb pénzlenyúlás de alapjaiban véve nem vészes.
Mi értelme lenne a rendőrségeknek, hadseregeknek a kormányoknak, a pártoknak ha mindent Rotschildék meg Rockefellerék meg még néhány ilyesmi család irányítana.
Gondoljunk a hidegháborúra.
Ott az oroszok is meg az amcsik is a saját gazdasági és katonai hatalmukat akarták megszerezni. Ennek mi köze mondjuk a Rotschild családhoz?
Mi értelme van akkor a választásoknak, meg minek vannak pártprogramok egy ország kormányzására ha minden csak arra szolgál hogy ennek a néhány családnak a tervei szerint alakuljanak a dolgok. Ugye azt mondják hogy ezek nem akarnak országokat a Földön. Akkor meg minek vannal terület-háborúk pl. Grúziában egy 2-3 ezer négyzetkilométeres területért miért ugrik neki Oroszország a 17 millió négyzetkilométerével Grúziának? E mögött nem állhat valami illuminátus brigád...
Meg akkor mi értelme a gazdaságoknak mi értelme valamit termelni kereskedni ha mindent ők irányítanak?
Szerintem Oroszország és Grúzia azért ugrik egymásnak egy Vas megyényi területért hogy a területi szuverenitását Grúzia megőrizze, vagy hogy Oroszország megvédje az ott élő magukat oroszoknak valló embereket. Nem azért mert ez valami titkos társaságnak az érdeke.
Vagy Amerika miért megy mindenhova háborúzni?
Szerintem azért hogy pl. Irakból kivihessék az olajat és ne kelljen az oroszokkal vagy mással szarakodni olaj miatt a világ legerősebb országának.
Miért utálja mindenki a világon Izraelt?
Mert az iszlám világ közepébe betelepültek és terjeszkednének nem hagyják békén az arabokat.
Ha a gazdasági világválságot a zsidók robbantották ki nem sokat értek vele, mert nagy változás az elmúlt években nem történt a világ menetében.
De azt viszont én is látom hogy ezek a zsidók terjeszkednek be mindenhova felvásárolnak mindent amit lehet és le kéne állítani őket mert Magyarországot is felvásárolják. És mivel tudják el fog jönni a nap és egyre közeleg amikor az egész arab világ fellángol Izrael ellen és kirobbantják őket onnan ahol most terpeszkednek. És nem csak 3-4 arab ország fog összefogni hanem 20. És ez a pillanat egyre közelebb van az arabok ébredeznek.
De szerintem ez a zsidók csak pénzt akarnak pénzzel nem új világrendet meg mit tudom én mit.
A háborúkat forradalmak nem ők robbantják ki hanem az akkor tör ki amikor egyes országok között más módom kezelhetetlen érdekellentét jön ki.
Forradalom meg akkor van amikor a nép megelégeli egy kormány hatalmát.
A gazdaságnak, termelésnek, és kereskedésnek meg azért van értelme mert az országok így tudják fenntartani magukat.
És nem valami nagy illuminátus titok van a háttérben.
Kérlek mielőtt válaszolsz gondold végig ezt. Ülj le 10 percig és gondolkozz el ezen.
Lehet hogy ezek a családok valami csoportba összejárnak de szerintem ez csak valami üzleti csoport ami arról szól hogy "miként szerezzünk még egy nullát a bankszámlánk végére".
17:03
Én arról beszélek hogy azok akik MOST hisznek benne azok félnek ettől az új világrendes cucctól.
"Én arról beszélek hogy azok akik MOST hisznek benne azok félnek ettől az új világrendes cucctól."
Egyrészt a szabadkőművesség egy valós szervezet, amitől régen és ma féltek. Az új világrend meg nem valós. Szóval semmi értelme attól rettegni. Ha meg a bilderbergre gondolsz, akkor sem ad okot a rettegésre. Régebben volt a Visegrádi királytalálkozó. Ott döntöttek arról, hogy a Lengyel király amennyiben utód nélkül hal meg akkor a lenygelt trón is a magyar király utóda örökli. Az szerinted összeesküvés elmélet? Pedig az is zárt ajtók mögött zajlott. Ennyi, ennél biztosan nem több a bilderberg.
Tényleg léteznek.Néhány Magyarországi politikus,üzletember, vállalkozó karnyújtásnyira van tőlük...
Több száz éve ,alakultak,egy vallási közösségből.Ez a kis csoport,régebben a hitte miatt verte bele a fejébe ,hogy hatalomra kell jutniuk.(1400-as évek kb.)Akkoriban a pénz nem játszott szerepet a céljuk elérésében.Az is igaz,hogy zsidó vallásúak voltak,de ez annyira nem lényeges... még.Ez a csoport igencsak zárkózott volt,együtt csináltak mindnet,nem engedtek be senkit sem a társaságukba.Kb.15-20 családdal indult az egész.Az akkori konzervatív nézetek szerint,egymás között házasítottak.Rengeteg gyerek lett,akiket ilyen eszmékben neveltek fel->fura, zárkózott,bizalmatlan,roppant intelligens,csak a családjában megbízó,szilárd és illuminátus nézeteket való embereket neveltek ki.Ha ezek között akár egy is vérszomjas,hatalomvágyó személy,gondolhatjuk,hogy milyen erősen tudod hatni a családjára és milyen magasra képes volt feltornáznia magát.de az az igazság,hogy több száz év ,számtalan,manipuláció,ügyeskedés,ármánykodás után,még a legfogyibb emberek is képesek lettek volna ,ilyen magasra emelkedni.A hatalomvágy mindig marad,csak időközben bejött a pénz is...így most rosszabb.
Mégis miért nem tudni róluk semmit?Az elején is titokzatoskodtak,ami természetünknél fogva,kiváltotta az emberek ellenszenvét.400 éve,valaki lebuktatta valaki,őket kitálalt az elveikről,céljaikról.Utána pedig,szépen tanultak belőle és még titkosabb társaság lett belőlük. Szigorúan csak a család.Mára politikus,magas poszton lévő üzletembereké tudták magukat kinőni.Előszeretettel használják a jelképeiket:az egy szemet(mindent látó szem),a háromszöget v. piramist,vagy az ördögszarvat.
Magyarországot sokan,saját népe is ,sokat szidja.pedig, észre kéne vennünk,azt amit már az illusok is észrevettek,hogy Magyarország és környéke egy igazi kincs-tele van vízzel és kajával,szóval kell nekik.A kis országunk tényleg el van adva,darabokba.2012-ben tervezik a vízművek eladását.Magyarországot kb.100 éve vették célba.Sikerült is minket legyengíteni.Trianon-széthullik az ország és a nép.Munkanélküliség megteremtése,romák támogatása-egyre kevesebb gyerek.Média behatás-népbutítás.(bizony egyre kisebb a gyerekeink IQ-ja->sok tahó->tahókat könnyű irányítani.)2011-re forradalmat terveznek(remélem ez a tervük zátonyra fut).Ha egy pillanatra kinyitnánk a szemünket észrevennénk,hogy olyan erősségű,passzív népirtás folyik,hogycsakna!Én mindenkinek azt javaslom,hogy művelje magát,legyen kötözködő és ne higgye le amit olvass az újságba, hall a rádióba vagy a tv-be.ne legyünk forrófejűek,mindig gondoljuk át,hogy vajon mit akarnak nálunk elérni.Próbáljunk meg az orruk alá dörgölni!
Néhány jó tett ,ami kapcsolható a nevükhöz:
-1912-Titanic elsüllyesztése(a hajóval együtt pusztult el 12 nagyon gazdag ember,akik meg akadályozhatták volna a háború kitörését.)
-I.világháború
-II.világháború:Hitler mögött tényleg Amerikai zsidó üzletemberek álltak.Kihasználták Hitler enyhe idegállapotát.A zsidók üzletemberek rendelték el holokausztot,hogy most be fogjuk a szánkat,és mivel ők zsidók,ránk tudják majd fogni,hogy antiszemiták vagyunk és ők az ártatlan kis báránykák.Gondoljatok bele,hogy több száz ártatlan zsidót küldtek a halálba,azért hogy most cenzúra legyen!!!!
-Izrael megalapítás->Közel-Keleti konfliktus
-A világ országainak Unióba rendezése.Sok Unió,utána pedig az egészet egyesítik és kész...egy pontba fut össze a világ,politikailag.
-Gazdasági válság,a 2010 is.A zsidó üzletember hirtelen kivonták a pénzüket,több helyről is,így csődöt idéztek elő.
-A média!!!!Soha nem volt ekkora szerepe,mint most!A gyermekek lelki világát,szellemi fejlődését tönkre vágják.
Maradjatok a régi meséknél,ne legyen a kölyök teljesen elmebeteg.
-Van néhány híresség,akiket ugyanúgy manipuláltak és hirdetik ők is az eszméiket: Rihanna (S&M című klipje nyílt kártya),Beyonce,Jay-Z,Lady Gaga,meg szerintem közéjük tartozik,de valami nem stimmel körülötte.
Persze,van néhány ember,akik kitálaltak volna,de őket általában különös módon megöltek(pl.Marilyn Monroe,Tupac,Lennon,Lady Diana stb.) vagy megfenyegettek és tartja a száját.
A lényeg hogy ,milliárd ember haláláért felelősek.Mert nem is említettem,hogy a Föld népességét csökkenteni kívánják,kb.2 milliárd fővel. Magyarországra be van ütemezve,hogy 2030-ra 3 millió magyarnak szabad csak itt élnie!!!!
Én csak annyit tudok mondani,hogy már több száz éve,megpróbálnak minket iga alá hajtani,de eddig ez nem ment. Ezentúl se fog.Próbálkozni lehet...:)
Én egy elégé fiatal lány vagyok,akinek valakije egy karnyújtásnyira van tőlük.Amit tudok,vázlatosan megírtam.Többet nem adhatok ki magamról ,mert kissé veszélyes.Az egész,bántja a igazság érzetemet ez az egész és ott ahol tudok,megpróbálok segíteni.Kérlek nagyon vigyázatok magatokra!!!Ne hagyjátok magatokat!Szeretlek Magyarország!
Néhány link: [link]
http://www.youtube.com/watch?v=KdS6HFQ_LUc
Utolsónak. Ha csak nem több száz proxy szerveren keresztül léptél be, és nem értesz nagyon az informatikához, akkor már tudják, hogy ki vagy és napjaid meg vannak számolva!
Szerintem amúgy nem léteznek. Az egész gyik-et lelőnék, ha léteznének
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!